Star Wars - Design Trend

“A long time ago in a galaxy far, far away…”

17 decembrie 2015 – avanpremiera Star Wars VII în România.

Știm că ai fost acolo, cu biletele luate cu cel puțin două săptămâni înainte și cu sufletul la gură. Bineînțeles că revăzuseși toate cele 6 episoade. Și nu neapărat în ordinea cronologică a apariției lor, ci mergând pe deviza oricărui fan adevărat: "Save the best for last".

Cele mai cool elemente de design

Te știm pasionat de galaxia îndepărtată, de lupta acerbă dintre bine și rău, de săbii laser și de roboți cu personalitate, așa că astăzi îți propunem cele mai cool elemente de design, inspirate de universul Star Wars.

Corpuri de iluminat minimaliste

Cu un design minimalist și nume de inspirație nordică, precum Vajdër, Bbåtta sau Snötrup, corpurile de iluminat create de artistul israelian Eyal Rosenthal sunt gândite să-ți lumineze seara și să te trimită cu gândul către cele mai îndrăgite sau controversate personaje, precum Darth Vader, BB-8 sau Snowtrooper.

Momentan, lămpile se află în stadiul de prototip, dar cum există deja mulți doritori să le agațe de tavan, te sfătuim să rămâi în standby. “The force is strong with this one!” (Darth Vader)

Design japonez multifuncțional

Firma japoneză Nendo a realizat figurine 3D minimaliste care întruchipează câteva personaje și nave Star Wars, sugerând că pot fi licențiate și folosite pentru realizarea unei întregi serii de produse. Toate cele 16 forme sunt rotunjite, cu bază concavă și prezintă detalii simple, dar de efect din orice unghi le-ai privi. Rămâi pe poziții, o idee așa bună nu trece niciodată neobservată. “Great, kid. Don’t get cocky!” (Han Solo)

Artă, fotografie, ilustrație

După lansarea din decembrie a Star Wars VII, site-ul IXXICreate your personal wall decoration - a lansat o nouă colecție de design ilustrat, Star Wars Icon Collection, în colaborare cu designerul american Tim Lautensack. Cu alte cuvinte, la ei pe site poți găsi posterele tuturor episoadelor în mărime originală și personaje redate într-o manieră cubistă sau pixels.

Prețurile încep de la 49 de euro și diferă în funcție de tema aleasă, categorie și dimensiuni. Materialul din care sunt realizate este synaps, o hârtie sintetică, impermeabilă, recomandată pentru păstrarea intactă a culorilor în print. Trebuie să recunoști că te-am făcut măcar curios. :) "Remember, the Force will be with you, always." (Obi-One Kenobi)

Sursă poze: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.