Paladins, un Overwatch free to play, acum în Open Beta

Paladins, un titlu dezvoltat de Hi-Rez Studios (cei care au făcut, printre altele, SMITE), a intrat în Open Beta pe perioadă neprecizată. Dat fiind că jocul este anunţat să apară în 2016, această perioadă ar putea fi limitată la cele trei luni până la sfârşitul anului. Oricum, jocul va fi free to play după lansare.

Paladins este un hero shooter, care se joacă pe echipe, foarte asemănător cu cele existente deja pe piaţă, în special cu Overwatch. Are, evident, o grămadă de elemente şi din Team Fortress 2. Dacă vrei să-l încerci, du-te pe pagina de Steam a Paladinilor sau pe site-ul oficial şi dă drumul la măcel!

Acest stadiu de Open Beta a fost precedat de un Closed Beta, care a durat aproximativ un an. Evident că acum o aşa ocazie avea nevoie de elemente noi, de aceea Hi-Rez Studios a plusat, între altele, cu o nouă interfaţă, o a treia hartă şi 17 campioni. Jocul îţi dă, de asemenea, posibilitatea să combini, după bunul plac, skin-urile pentru cap, corp şi arme. Ba chiar primeşti un skin al inginerulului din TF2 pentru personajul Barik din Paladins, cu condiţia ca Barik să câştige cinci meciuri.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.