Overwatch: experienţe VR şi dragoste cu năbădăi

Câţiva elevi de liceu din Coreea de Sud şi-au creat propriul dispozitiv VR pentru... Overwatch.

Kitul este destinat exclusiv pentru Soldier: 76 (We are all soldiers now!!!), dar, chiar şi-aşa, ideea tinerilor sud-coreeni este una strălucită. Elevii au construit dispozitivul cu un headset Samsung Gear VR, un smartphone, detectori de mişcare, un senzor IBM şi un gun controller şi au intrat în realitatea virtuală în bocancii temutului soldat.

Şi uite ce a ieşit:

Banane şi jucării

Overwatch se bucură astfel de încă o idee năstruşnică venită de la comunitate. Asta, după ce anul trecut am văzut cum un cunoscut streamer, Rudeism, a jucat Overwatch cu un controller improvizat în întregime din banane, inspirat, desigur, de gorila Winston, el însuşi un  inventator celebru, care şi-a construit propriul tun Tesla cu electricitate, un proiector portabil care blochează damage-ul şi multe altele. Şi tot Rudeism l-a jucat pe Hanzo în Overwatch, având un arc de jucărie în realitate. Şi chiar a făcut un kill!

Oh, l'amour...

Între timp, în culisele poveştii se întâmplă lucruri neobişnuite. Un utilizator de pe Reddit a descoperit nişte replici care urmează să fie introduse în joc şi care anunţă o relaţie amoroasă între Genji şi Mercy.

Comunitatea a sărit ca arsă şi de câteva zile speculaţiile curg şiroi. Utilizatorul Akhanubis a postat replicile audio aici, iar dialogurile sunt pe cât de simpliste par, pe atât de pline de substrat. Pentru că cei doi vorbesc despre ciocolată, au început să apară zvonuri legate de update-ul de Valentine's Day. Oficial nu s-a anunţat încă nimic, dar comunitatea rămâne vigilentă.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.