OCS și Beck’s lansează melodia ”2.0 Beri Goale” într-un concert LIVE în Vamă, de 1 mai!

1

UNLOCK YOUR FUTURE SONG!

Îți spuneam, acum o săptămână, că ți-am pregătit, pentru weekendul cu 1 mai, un concert pe plaja din Vama Veche presărat cu câteva surprize. E drept, nu-ți dădeam prea multe detalii, căci voiam să te ținem în suspans, dar... gata cu misterul! Citește în continuare ca să afli toate detaliile.

Omul cu Șobolani cântă LIVE în Vamă și lansează melodia ”2 Beri Goale” într-o variantă Beck’s  

CÂND?
Duminică, pe 30 aprilie, după ora 21:00.

Începem cu un warm-up și, după ce se lasă întunericul bine, adică pe la un 23:00, dăm drumul la concertul live cu trupa OCS.

UNDE?
Pe plaja din Vama Veche.

O să vezi o scenă mare și luminoasă și, dacă n-o vezi, o să auzi cu siguranță. Și dacă nu ne auzi, sigur-sigur o să vezi afișele prin Vamă care te direcționează către concert.

DE CE?

Pentru că orice concert LIVE cu Omul cu Șobolani e o experiență pe care nu trebuie s-o ratezi. În plus, e la mare, fix la buza apei, în primul weekend de distracție de pe litoral.

Mai mult de atât, în timpul concertului o să lansăm și o nouă versiune a melodiei ”2 Beri Goale”. O știi, nu? E aia cu ”Dau două beri goale pentru una plină... Cine se combină?”. O să fie nebunie!

OCS TE AȘTEAPTĂ CA ȘI CÂND...

DAI 2 BERI GOALE PENTRU UNA PLINĂ? HAI SĂ RECICLĂM ÎMPREUNĂ!

Știm bine că de 1 mai, oamenii se adună la mare ca să se distreze. Dar mai știm și că în urma distracției, an de an, rămân în urmă mormane întregi de gunoi.

Pentru că ne pasă de viitorul nostru, anul acesta colectăm berile goale de Beck’s din Vama Veche și, după cum bine zice și cântecul, dăm ceva la schimb: tu ne dai două beri goale și de la noi primești una plină. Bună afacere, nu?

DEVICE DE RECICLARE ÎN VAMA VECHE

O să găsești un device de reciclare la concert. Tot ce trebuie să faci este să introduci în el două beri Beck’s goale și primești pe loc o bere Beck’s plină. Și iată cum împreună accesăm un viitor mai mișto :D

Unlock a cleaner future with Beck’s! Ne vedem duminică în Vama Veche!

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Gabishor Ana
o initiativa foarte buna . ne distram si colectam viata de la cap mereu o luam !

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.