2.000 dintre voi au reciclat cu OCS și Beck’s pe noua melodie ”2 Beri Goale”. Mulțumim!

1

CONCERTUL OCS DIN VAMA VECHE A DESCHIS SEZONUL DISTRACȚIEI

Wow, abia ne-am revenit din euforia momentului unic pe care l-am trăit împreună duminica asta, la concertul Omul cu Șobolani din Vamă. Dacă ai fost acolo, știi bine despre ce vorbim! Iar dacă n-ai fost, avem pentru tine câteva povești și poze, ca să prinzi un pic din atmosferă.

PE PLAJĂ NE-AM ADUNAT

Duminică, pe la opt seara, mulți dintre voi deja veniserăți pe plajă, în fața scenei Beck’s, unde Juicy Trip făcea atmosferă cu un set perfect de încălzire înainte de concert.

BERI GOALE AM RECICLAT

Și pentru că mulți dintre voi ați înțeles motivul real pentru care Beck’s a colaborat cu OCS pentru noua versiune a melodiei ”2 Beri Goale”, am reușit împreună să colectăm sute de doze de bere în dispozitivul de reciclare special creat pentru eveniment. Voi ați dat două beri goale și noi v-am dat una plină de la Beck’s.

LA CONCERT AM CÂNTAT

Băieții de la OCS au urcat pe scena Beck’s din Vama Veche pe la 11 noaptea și, timp de o oră și ceva, au făcut show pentru voi. Ne-am amintit cu drag de toate melodiile lor lansate în ultimii 20 de ani și am cântat, bătând din palme, pe noua variantă a melodiei ”2 Beri Goale”, special creată pentru Beck’s.

UN VIDEOCLIP AM FILMAT

În timpul concertului, dar și înainte de el, am mai făcut ceva ce până acum a fost ținut secret. Surpriză!!! Am filmat cu OCS un videoclip pentru noua variantă a piesei ”2 Beri Goale”. Acum lucrăm intens la el – suntem în studio și facem post-producția, dar deja putem vedea că o să iasă foarte tare! Abia așteptăm să ți-l arătăm. Stai pe aproape, revenim în curând.

UN MARE ”MULȚUMESC!”

În loc de încheiere, vrem să-ți mulțumim c-ai fost alături de noi și c-ai participat la inițiativa ”2 Beri Goale” lansată de Beck’s în parteneriat cu Omul cu Șobolani și Green Planet. Ne pasă de viitor și de distracțiile care urmează să vină, așa că promitem să nu ne oprim aici și, data viitoare când ne întâlnim, să te întrebăm din nou: ”Dai două beri goale pentru una plină?”.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Gabishor Ana
nu poti sa nu ti doresti sa fii acolo. minunat si antrenant. fotografiile sunt de nota 20. un articol cool

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.