Ne-am trezit la AWAKE! Cum e festivalul?! Afli de la noi!

Inclus in top 20 al celor mai bune festivaluri-boutique din Europa de catre jurnalistii de la The Guardian, Awake Festival s-a numarat si pe lista finalistilor pentru cel mai bun festival (categoria ‘medium festival)’ la prestigioasele European Festival Awards 2019. Si, cu toate ca abia a trecut editia cu numarul 3, AWAKE e un festival matur care “vorbeste” limba unui public care vrea mai mult, care isi doreste sa experimenteze mai mult. Am spus iar UNLOCK EXPERIENCES cu Beck’s si am intrat in universul de la Castelul Teleki.

Un univers care te poarta de la mainstage-ul care arata demn de MTV European Music Awards, la zona de conferinte FEED YOUR MIND (unde a fost full non-stop), la Voters Bar (un bar cu preturi preferentiale pentru cei care au votat in 26 mai), la zona de paintball, la scenele mai mici sau la cinema-ul/ teatru under the bridge. 

Publicul e variat fiind completat de o larga comunitate internationala. Am facut un cinstit “recensamant” prin festival si am auzit vorbindu-se ungureste, engleza, franceza, germana, neerlandeza, olandeza si italiana.

La AWAKE nu vei veni neaparat pentru artisti. Desi, ai nume internationale ca Triggerfinger, Dirtyphonics, Netsky, Enter Shikar, se pune accent pe calitate decat cantitate, pe unicitatea line-up-ului mai mult decat pe “ce vinde”. Vedetele incontestabile au fost rusoaicele activiste de la Pussy Riot si cu asta cred ca am spus tot despre artistii invitati. Se cauta la AWAKE oameni deschisi la mine (atat pe scena, cat si in public) si mesaje reale. Mesaje care te conecteaza cu locul, oamenii, organizatorii cu care iti poti savura cafeaua in fiecare dimineata J.

“AWAKE este proiectul nostru de suflet, unde continuam sa inovam, sa provocam si sa strangem alaturi de noi cel mai frumos public, care apreciaza acest concept hibrid si eclectic in care muzica se imbina cu arta, design-ul si ideile.”, spunea Laura Coroianu, organizator al evenimentului.

Daca la un festival nu simti nevoia sa scoti telefonul din buzunar, eu zic ca esti exact unde trebuie sa fii! Cu cine trebuie sa fii! Experienta de Beck’stival ne-a dus si la AWAKE si ne-a facut sa stam mai putin cu ochii in telefoane si sa savuram mai mult ca oricand pe final de vara o poveste frumoasa de spus la o bere.

Asa ca deschide-ti un Beck’s si da PLAY! Beck’s e ON!

Oana

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.