Mapiful nu îți pune pofta de călătorit în cui. Dar o stimulează grafic.

Colecționezi hărțile orașelor prin care ai călătorit?

Noi trebuie să recunoaștem că da, mai ales de când le-am descoperit pe cele pe care le mototolești ca pe o batistă în buzunar, de la Crumpled City.

Am vrut să facem ba un colaj cu cele din hârtie, uzate și rupte pe muchiile de împăturit, ba unul cu imagini din orașele preferate. Dar, în vria plecărilor și întoarcerilor, nu am dus niciunul la frumos sfârșit. Hărțile ne plac în continuare, nu mai zicem de cele înrămate - o fi sechela hărții agățate-n cui? - iar odată cu Mapiful cele mai grafice scenarii ne-au invadat planurile cu pereții din dotare.

Hărți de agățat în cui

Mapiful este ideea unor suedezi ingenioși și îți aduce acasă (livrează peste tot în lume) harta orașului în care te-ai născut, ai crescut, care te-a adoptat sau în care ai vrea să te muți. Designul hărții, pe lângă că e real și foarte grafic redat - nordic style - poate fi personalizat de tine.

Tot tu îți alegi dimensiunea posterului-hartă din variantele propuse. Iar totul e gata în maximum câteva minute petrecute în fața ecranului computerului. Comanda, odată înregistrată, e printată în 2 zile și ia drumul spre tine. Costul unei hărți de 50 x 70 cm este de 60 de dolari (transportul fiind inclus).

Tocmai am creat harta Bucureștiului, iar apoi pe cea a unui oraș drag mie (autoarei) - Râmnicu Vâlcea. În cazul în care îți lipsea destinația sau inspirația de pe perete, preia controlul asupra hărții cu Mapiful. Și stai fără grijă, Nu îți pune pofta de călătorit în cui.

Care e prima hartă pe vrei s-o agăți acasă? :)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.