Iată un motiv bun să îți faci upgrade la Windows 10

Sunt sigur că de-a lungul timpului toți le-am adresat celor de la Microsoft multe cuvinte de ”bine” pentru problemele dese pe care le aveam cu Windows, mai ales versiunile vechi. Lucrurile s-au mai schimbat, iar compania americană a primit aprecieri pozitive pentru Win 10, iar acum ne sunt pregătite câteva surprize.

Dă fuga după XBOX

Dacă ai în posesie un Xbox One sau un PC cu Windows 10 și ești gamer înrăit, atunci ești norocos. Vei avea parte de câteva îmbunătățiri create special pentru tine, mai ales când vine vorba de aplicația GameDVR. Astfel, acum poți să te lauzi la toată lumea cu isprăvile tale din jocuri.

Cum? Simplu: noul editor îți permite să editezi clipuri așa cum doreși, pe care poți să le încarci direct pe net. Dacă ai Xbox, vei putea să o faci direct pe Twitter, nu doar pe Xbox Live. Și, în Windows și în Xbox, acum vei avea o rezoluție de 60 FPS pentru clipurile video.

Da' ce jucăm aici?

O altă mică surpriză plăcută vine la cerința gamerilor. De acum, jucătorii vor putea folosi Windows Game Bar și să ruleze jocuri în full screen, în același timp. Diablo III, League of Legends și World of Warcraft sunt câteva dintre titlurile care se vor bucura de acest feature. Să te tot joci, nu glumă :) Toate aceste modificări nu fac decât să ajute Microsoft, iar posesorii de Windows 10 sau de Xbox One vor fi cei mai câștigați.

Sursă poze: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.