Iată primul telefon cu 4 camere! Din august poți să îl ai și tu.

De parcă nu aveai deja probleme să alegi cel mai tare smartphone de pe piață, iată că Lenovo îți dă ”decisiva” :) 

Într-un eveniment special a fost lansat Phab 2 PRO, telefon la care s-a lucrat peste un an. Faptul că e primul smartphone ce folosește tehnologia Google Tango sigur te va face să visezi frumos.

4, Doamne, și toate 4!

Cum e să ai 4 camere video? Nu te-ai gândit niciodată la asta? Păi e cazul să o faci, pentru că cei de la Lenovo îți aduc o cameră pentru selfie de 8 MP, alta pe spate de 16 MP, plus încă două pentru profunzime și urmărirea mișcării. Totul împachetat într-un corp de metal cu un display de 6,4 inch.

Mai vrei? Mai avem..

Phab2 va folosi Android 6.0, are 4 GB RAM și o memorie internă de 64 GB. Dacă asta nu te impresionează, atunci stai să îți zic faza cea mai tare. Datorită tehnologiei Tango de înregistrare a mișcării și a senzorului de profunzime, acum smartphone-ul va putea recunoaște locurile în care a mai fost și chiar să creeze o hartă virtuală cu obiectele dintr-o încăpere. Tare, nu?

Din august, vom putea să descoperim ce alte minunății mai ascunde proiectul Tango. Și nici prețul nu e chiar de speriat: 500 de dolari îți vor trebui să te bucuri de noul smartphone.




 

Sursă poze: 1, 2, 3
 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.