Începe cursa pentru cel mai tare smartphone de anul viitor. Huawei dă prima lovitură.

1

Cu atâtea gadgeturi și noi tehnologii menite să ne „fure” ochii care apar aproape zilnic nici nu mai știm spre care să ne orientăm. Când vine vorba de smartphones, ei bine lucrurile par mai simple nu e așa ? Adică ori ești fan Iphone, ori ești fan Samsung, altceva nu contează. Ei bine, din 2018 s-ar putea alegerea s-ar putea să fie mai „grea”, asta dacă cei de la Huawei se vor ține de promisiuni.

Chiar dacă nu au fost confirmate până acum oficial de cei de la Huawei, informațiile apărute până acum despre viitorul flagship al companiei, P11 ne fac să visăm cu ochii deschiși.

Chinezii sunt mai determinați ca niciodată să depășească concurența și ne lovesc acolo unde ne „doare” cel mai tare. Cei de la Huawei știu că nu este o plăcere mai mare decât atunci când faci poza ideală, sau când te tragi într-un selfie spectaculos cu care să atragi multe like-uri de la prieteni așa că, se pregătesc să ne dea jucăria ideală. Pentru prima dată un smartphone va avea o cameră foto triplă, rezoluție de 40MP și zoom hibrid 5x, adus de lentilele Leica. În plus modul Pro va veni cu cele mai tari fotografii pe timp de noapte, mult peste ceea ce se paote realiza acum.

Deocamdată aceste informații nu sunt confirmate, dar cum Huawei colaborează din greu cu cei de la Leica, mai mult ca sigur că P11 ne pregătește ceva special.

Dacă Huawei se va ține de cuvânt atunci Apple și Samsung vor avea mult de muncă. Dar nu mai este mult până în 2018 și te vei bucura de noua generație de smartphones. Iar Beck’s va fi, ca de obicei, alături de tine.

 
 

Photo Credits:https://www.techadvisor.co.uk

 



 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Grigore Panea
I just wait for that device

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.