Să înceapă distracția ! De Crăciun, în roboți să ne batem!

1

Nu e așa că simțiți deja atmosfera de sărbători ? Nici nu e greu, mai ales că deja prin magazine sau mall-uri deja ne lovim de ghirlande și primii brăduți deja și-au făcut apariția. Ei bine, dacă tot ne gândim la Crăciun, poate e momentul să te întrebi ce gadget de ultimă generație ai vrea să îți aducă Moșul. Vrei ultimul smartphone, cea mai tare consolă, televizorul ăla șmecher care ți-a luat ochii ? Toate sunt bune și frumoase......dar dacă vrei ceva mai special și nebunesc, atunci MekaMon e pentru tine.

Simpaticii roboței, care sunt conduși cu ajutorul realității augmentate, sunt creația unei companii din Marea Britanie (pe numele ei Reach Robotics) și cele 500 de unități fabricate au fost vândute toate în 2016. Dar acum britanicii au dat marea lovitură: au intrat într-un parteneriat cu Apple, companie foarte interesată de realitatea augmentată.

Practic, MekaMon sunt produsul perfect pentru ca Apple să promoveze ARKit. Dar ce face un astfel de robot? Simplu, cu ajutorul realității augmentate, MekaMon crează un câmp de bătălie virtual și astfel te poți duela cu un alt jucător. Practic vei avea un altfel de LAN Party chiar la tine în sufragerie. Și dacă vrei să mai faci pauză de la monitorul PC-ului sau de la consolă, roboțeii îți pot asigura o distracție pe cinste alături de prieteni. Parcă și văd cum se formează rivalități.

Un MekaMon este compatibil și cu IOS dar și cu Android, însă de achiziționat o vei putea face online doar de la Apple. Cu doar 300 $ poți avea un gadget de viitor. Și ce bine se vor simți luptele între roboți, savurate alături de un Beck’s rece. Nu e așa că te tentează și pe tine? Ce zici?



Photo Credits: https://reachrobotics.com
 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
valerica sandu
tareeeee

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.