GRIZZLY BEAR anunță pe Twitter un nou album

Noutăți de pe Twitter

Pentru că social media este locul cel mai potrivit pentru a anunța albume, concerte sau lucruri noi, baieții de la Grizzly Bear au decis să ne anunțe pe Twitter despre faptul că, începand din luna mai, vor intra în studio pentru înregistrarea unui nou album (al cincilea).

Din luna august 2015, contul lor de Twitter nu ne-a mai spus nimic. Asearî însa am citit cam așa:

De altfel, oamenii de la Grizzly Bear, ca majoritatea artiștilor din Statele Unite, se află oarecum implicați și în alegerile preliminare în plină desfășurare. Vestea cea bună este însă că vom avea un nou material din partea lor, posibil chiar la sfârșitul acestui an.

Un pic de background info

Originari din Brooklyn, New York, Grizzly Bear sunt exemplul perfect de îmbinare a sound-urilor tradiționale americane cu electronic-synth-ul zilelor noastre.

În studioul lor găsim și banjo, și instrumente de percuție tradiționale, dar gasim și ultima tehnologie implicată în noul val de producție muzicală. Tot așa, și concertele lor sunt o adevarată simfonie de sunete combinate și prelucrate, fiecare dintre oamenii din trupă cântă la cel puțin doua instrumente, iar ce iese sună cam asa:

Ultima apariție live în concert a celor de la Grizzly Bear a fost chiar concertul de închidere a turneului de promovare a ultimului lor album "Shields", concert desfașurat la celebra Sydney Opera House în 2014, transmis prin live stream și pe Youtube.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.