Friday the 13th: The Game a fost amânat

Anul trecut, studioul Gun Media anunţa lansarea unei campanii pe Kickstarter pentru a aduna fonduri care să-i permită să finalizeze jocul Friday the 13th, descris ca un multiplayer a cărui intensitate depinde de dorinţa exclusivă a jucătorilor.

Gun Media a anunţat în urmă cu câteva zile că va amâna lansarea Friday the 13th: The Game pe motiv că echipa îşi doreşte să ofere jocului şi o experienţă single-player. Adăugarea acestei componente înseamnă că jocul nu va mai fi lansat în toamna lui 2016, aşa cum ni se promisese iniţial. Gun Media a promis că, în timp ce va adăuga conţinut nou în multiplayer, va introduce alte elemente, precum: posibilitatea de a juca offline cu boţi şi de a duce la bun sfârşit câteva misiuni inspirate din seria de filme cu acelaşi nume. Vor fi, de asemenea, adăugate o hartă nouă (Packnack Lodge) şi un personaj – respectiv Tommy Jarvis, care l-a ucis pe Jason cel puţin o dată în trecut.

Susţinătorii campaniei de pe Kickstarter şi cei care au făcut deja precomandă la joc vor primi în curând acces la beta. Lansarea versiunii de multiplayer va fi în primăvara anului viitor, iar cea a modului de single-player – în vara lui 2017. Şi preţul a suferit schimbări, jocul digital costând acum 40 de dolari (de la 30 cât fusese anunţat iniţial).

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.