Blincam sau cum putem face poze cu ochiul

1

Nu e asa ca uneori e atat de obositor sa tot te plimbi cu smartphone-ul in mana ca sa faci tot felul de poze ? Poate ratezi un moment important pentru că nu ești atent sau te grăbești și nu ai când să stai să cauți prin buzunare sau prin geantă după mobil ca să faci o poză. Sau poate vrei să le arăți prietenilor tipa mișto  Ei bine, niște japonezi trăzniți s-au gândit și la asta.

Am clipit, te-am pozat, ce rămâne de făcut ?

Blincam nu e un concept nou, Google îl implementase în Google Glass (dacă mai știe cineva), dar japonezii promit că produsul lor va fi mai simplu și eficient. Blincam va veni cu niște ochelari dotați cu senzori ce se vor declanșa de fiecare dată când vei clipi. Pozele vor putea fi transmise în memoria smartphone-ului prin Bluetooth sau, dacă asta durează prea mult (știm toți că Bluetooth nu e chiar cel mai rapid :) ) va veni cu un slot micro SD.


Blincam încă nu e în producție, japonezii pregătesc o campanie de finanțare pe Kickstarter, dar e programat totuși să apară în 2017. Dacă te întrebi care sunt avantajele unui astfel de gadget, păi poate te va lămuri filmulețul de sus. :)

Surse foto: 1, 2.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Dyana Matei
Cum poti sa-ti iei o pereche?

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.