Facebook e gata să ne impresioneze și în următorii 10 ani

Dacă ai impresia că Mark Zuckerberg și Facebook nu mai pot să te surprindă, atunci înseamnă că nu știi nimic.

Vrei, nu vrei, nu vei scăpa de dependența de platformele socializare prea curând, mai ales când o să vezi ce surprize ți-au pregătit băieții de la Facebook, responsabili pentru orele pierdute în fața laptopului sau ale smartphone-ului.

O cameră cum nu s-a mai văzut alta

Surround este principala noutate prezentată de Facebook în cadrul unei conferințe de presă. Noul dispozitiv vine echipat cu 14 camere și e capabil să filmeze tot de jur-împrejur. Ce mai, acest veritabil OZN se va asigura că nimic nu îți va scăpa. Din vară, Surround va intra în dezvoltare.

Dar nu e tot. Vrei imagini spectaculoase filmate de la mare înălțime? Noua setare LIVE e compatibilă cu dronele DJI și vor da o nouă dimensiune clipurilor video.


Facebook, pisica și vremea

Dacă te-ai plictisit și niciun prieten nu e prezent pe chat, atunci te vei putea conversa cu HiPoncho, o mâță simpatică și noul bot Facebook. Așa vei afla și cum este vremea și vei știi dacă poți savura un suc rece la terasă.

De la realitatea virtuală până la călătoriile în spațiu, nimic nu scapă de Facebook, platforma care ne va acapara total viețile sociale în anii ce urmează. Dar cine se plânge?

 

Sursă poze: 1, 2, 3

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.