E nebunie, apare Snapdragon 821!

Asta chiar e o veste care te va face să sari în sus de fericire. Compania care ne-a adus excelentul Snapdragon 820, cel mai tare procesor pentru smartphone și tabletă e gata s-o comită din nou. Cum, nu știi de Snapdrago? Nu se poate, poate doar dacă ai iPhone, în rest de la Samsung la LG și HTC, toate folosesc acest procesor care le permite să meargă foarte bine.

Stai să vezi ce vine

Băieții de la Qualcomm Technologies s-au gândit însă că n-ar strica să țină pasul cu noile generații de gadgeturi care stau să apară și ne-au dat lovitura de grație. Următorul Snapdragon va ajuta să crească performanța cu 10 % față de modelul precedent iar viteza va ajunge la 2,4 GHz. Totul va rula mai repede, va ajuta și la economisirea bateriei, aplicațiile vor fi și mai eficiente și distractiv de folosit.

Această veste surprinde pe cei (mulți) care sunt convinși că actualul procesor e deja cel mai bun din lume. Cu toate acestea producătorii ne promit că Snapdragon 821 va ridica ștacheta, iar tu vei fi uimit de performanțele smartphoneului sau a tabletei. Așa să fie! :)

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.