Cu ce am rămas de la Expo Technology Week

Impresia generală

Te uiți în jur și parcă ai toată lumea la picioare, iar cerul e atât de clar, mai că nu îți vine să crezi că e real. În jurul tău lumea țipă, agită brațele, cu entuziasm și mai ales anticipație. Pentru că zgomotul șinelor e din ce în ce mai sacadat, iar coborărea ce va urma e atăt de abruptă, iar senzația de gol în stomac atât de tare... de cool. Pentru o secundă, ai uitat că de fapt doar te afli pe un scaun undeva în centrul Bucureștiului și testezi casca VR a celor de la Samsung :)
 

O realitate mai bună 

Standul Samsung e cel mai aglomerat în această duminică mai călduroasă decât ne așteptam. Tocmai bine pentru a savura o înghețată, un suc rece și diversele gadgeturi ce îți iau ochii. Cei de la Samsung atrag cu experiența realității virtuale. Ne înghesuim cu toții și amuzamentul e la cote maxime. Copiii sunt cei mai fericiți, deja se gândesc la consolele ce vor avea numai jocuri dedicate pentru VR. Și noi cei ”bătrâni” salivăm la gândul ăsta, ce, noi nu suntem niște copii mai mari? :))

Dansează pentru noi 

La câțiva pași distanță poți să juri că ești în club. Trei roboți simpatici întrețin atmosfera cu un dans spectaculos.

Multe și mărunte

În rest multe nume mari sunt prezente, chiar dacă nu vin neapărat cu noutăți. HTC 10 stă la loc de cinste la standul companiei, iar Microsoft te îmbie cu ultima variantă de Windows.

Printerele 3D atrag și ele privirile curioșilor. Rămâi impresionat de ce pot face acestea. Imprimanta de la 3D Kreator tocmai ce a terminat un adevărat castel. La un alt stand oamenii te îndeamnă să faci un selfie, apoi imprimanta îți crează repede o figurină cu chipul tău. Tare, nu?
Bolizi sau...bolizi?

Pentru amatorii de viteză la loc de cinste a stat impresionantul BMW I8. Nimeni n-a ratat șansa să facă poze cu această ”fiară”. Lexus sau Ford se țin și ele bine, dar parcă tot la bolidul nemților îți fuge privirea. Pentru cei îngrijorați de poluare, Renault a venit cu variantele electrice. Chiar nu arată rău și nici prețul nu e piperat. Nu aleargă ca I8 ce e drept și nu vei impresiona fetele dar.....măcari salvezi natura nu ? :)

Concluzii?

Per total EXPO și-a atins scopul. Nu am văzut chiar tot ce se anunțase (ori poate au fost în altă zi), dar e clar că lumea a avut ce vedea și a putut să se pună la curent cu noutățile. Fie că a fost vorba de smartphone, de smart house și nu numai, puteai să găsești soluții și variante pentru ceea ce dorești. Și, la fel ca în cazul COMIC CON mă aștept ca acest eveniment să crească în anii viitori și noi să ne bucurăm de toate gadgeturile care ne fac viața mai frumoasă. :)

Voi ce credeți?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.