Dacă ești fan Muse fii pe recepție de Halloween

Baieții de la Muse pregătesc pentru sărbătoarea de Halloween de pe 31 octombrie un cântec (cu videoclip) tematic, cântec despre care au tot făcut teasing pe contul lor de Twitter.

Cassandra Peterson din celebrul film “Mistress of The Dark” apare pe imaginile care au fost făcute publice, iar videoclipul pe care îl așteptăm arată desul de dark așa cum e și normal pentru sărbătoarea de la sfârșitul lui octombrie. Deocamdată pe contul de Instagram al lui Matt Bellamy avem doar o imagine din clip, dar e clar că este vorba despre un cântec nou dedicat zilei de Halloween.

Ce planuri au cei de la Muse?

Păi ar fi ceva vești și despre următorul lor turneu. După nebunia cu dronele, care nu a funcționat chiar foarte bine peste tot, se pare că managementul lor a anunțat o alta prezentare de scenă futuristă. În noua variantă, artiștii de la Muse vor să leviteze pe magneți în timpul concertului lor! Cum? Ramâne să vedem exact cum se va pune în practică din punct de vedere tehnic ideea lor. Cert este că avem Muse live și anul viitor și, alături de Kings Of Leon, vor fi probabil printre headliner-ii marilor festivaluri în 2017. Până atunci fanii au inițiat o petiție aici, petiție prin care le cer să facă un turneu de club cu concerte mai mici, idee la care se pare că cei de la Muse s-au conectat, așa că fiți atenți pe site-ul lor.

Tu ai fost la concertul Muse din iulie de la Bucuresti? Și dacă ai fost și dacă nu, tot merită să-i așteptăm și să-i vedem cu un nou concert și concept. Cu Muse parcă am călători în viitor!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.