Cu ce să-ţi umpli timpul în vacanţa de iarnă

Dacă ai o vacanţă prelungită, uite aici o listă cu jocurile de mobil pe care ai putea să le încerci. Din noianul de titluri apărute în utlima vreme, acestea de mai jos au reuşit să ne capteze atenţia, mai ales că sunt gratuite:

Tricky trip

Tricky Trip – Atenţie, poate crea dependenţă!

Ai nevoie de superatenţie, nu glumă! Şi de ceva dexteritate, aş adăuga eu. Jocul e gratuit şi disponibil pe Android, dar are in-game purchase şi partea tricky nu se referă neapărat la formatul circuitelor, ci la faptul că pe măsură ce roteşti mai mult tubul prin care te avânţi, viteza jocului creşte exponenţial. 

PewDiePie’s Tuber Simulator 

Îl găseşti atât pe iOS, cât şi pe Android

Nu costă bani – ar fi fost şi culmea! Costă doar timp. Da, da, timpul tău valoros pe care să-l investeşti creând videouri şi atrăgând un număr tot mai mare de abonaţi ca să-l întreci pe legenderaul PewDiePie. Este un joc izometric, cu grafică în stil retro, dar amuzant nevoie-mare.

Color Switch

Disponibil pe iOS şi Android, Color Switch este tot un joc gratuit şi, de vreme ce 125.000.000 de oameni l-au descărcat, cu siguranţă că merită să-l încerci şi tu, dacă n-ai făcut-o deja.  

În Color Switch, ţi se dă o minge pe care trebuie s-o loveşti pentru a o ghida printre obstacole de diferite culori. Şmecheria acestui joc constă în potrivirea culorilor dintre minge şi obstacole. Dacă nu le potriveşti, reiei nivelul de la început. Coordonarea este cuvântul-cheie în Color Switch.

slither.io

Am mai scris de slither.io aici

Îl poţi încerca pe Android, pe iOS sau în browser, tu decizi. Nici el nu costă şi nici nu e atât de greu. Asta, dacă ai mai jucat până acum cel puţin un titlul similar, cum ar fi celebrul Snake... 

Shadow Fight 2

Deşi a fost lansat în urmă cu doi ani, Shadow Fight 2 a tot primit actualizări de-a lungul timpului, ultima fiind chiar în decembrie. 

Shadow Fight 2 e, aşa cum îi spune şi numele, un joc cu bătaie. Are un gameplay complex care include zeci de tehnici de arte marţiale, arme şi armuri greu de distrus. Este gratuit şi disponibil atât pe iOS, cât şi pe Android

Marvel: Contest of Champions

Un joc cu bătaie este şi Marvel: Contest of Champions, despre care am mai scris aici. Îl găseşti şi pe Android, şi pe iOS şi este actualizat constant. 

De altfel, la mijlocul lui decembrie, jocul a împlinit doi ani de când se află pe piaţă, ocazie cu care dezvoltatorii au creat un video foarte amuzant, pe care poţi să-l vezi mai jos:

Marvel: Contest of Champions are şi microtranzacţii, însă ele sunt folosite doar la achiziţionarea înainte de vreme a cristalelor cu eroi sau la accelerarea upgrade-urilor eroilor pe care îi deţii. Deci nu este pay to win.

Pokémon GO

Vom încheia lista cu un titlu intrat deja în istorie:

Pokémon GO (Android şi iOS) a intrat în casele noastre şi pe uşa din faţă, şi pe uşa din dos. La fiecare colţ de stradă, în fiecare birou sau clasă, există vânători de Pokémoni. Febra nu a durat mult, dar cât a ţinut, a fost extrem de consistentă.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.