Este Slither.io următorul Flappy Bird?

Mai ții minte Snake?

Îţi mai aduci aminte de Snake, jocul acela enervant cu un şarpe care se tot lungea de nu mai încăpea pe ecran? Ei bine, a apărut o nouă versiune a lui care a făcut o mulţime de „victime” în lumea întreagă.

Se numeşte Slither.io şi e disponibil nu doar pe iOS şi pe Android, ci şi în browser. Cel mai important, este gratuit.

Despre ce e vorba?

Despre şarpele din tine şi şerpii din ceilalţi, „agitaţi” împreună pe o planşă uriaşă.

Porneşti jocul, primeşti un şerpişor, scanezi planşa, cauţi punctele colorate, încerci să le încurgitezi – cum altfel să creşti mare? – şi să te fereşti de atacurile târâtoarelor mai încrezute. Mărimea nu contează în joculeţul ăsta, după cum poţi vedea mai jos:
 

Te tragi pe burtă

Toată treaba asta cu atacul şi apărarea are sens mai mult decât îţi imaginezi. Atunci când un şarpe moare, lasă în urma lui o grămadă de punctişoare, aşa că ai grijă de unde sare iepurele – pardon, şarpele – care te va vâna!

Repetă cu mine: pui mâna pe mouse (sau, după caz, degetul pe ecranul telefonului), nu apeşi niciun buton şi începi să te târăşti pe unde vezi cu ochii. Mai întâi agale, ulterior cu impulsuri de viteză. Eviţi pe cât posibil să te loveşti cu capul de alţi şerpi! DAR dacă alţi şerpi se lovesc de tine, ei mori, tu te-ngraşi. Fair enough!

Credeai că mărimea contează? :))

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.