COOL MUSIC APPS: iHeartRadio Mobile

iHeartRadio este o aplicație de muzică minunată și un website gratuit de streaming de muzică ce iți permite nu doar să asculți radio live pe Internet, dar și știri și podcast-uri sau alte programe preferate difuzate pe net. Poți, de asemenea, să-ți creezi propriul post de radio bazat pe muzica ta de suflet.

Aplicația mobilă iHeartRadio este ușor de utilizat, poate fi configurată ca o alarmă care te va trezi pe muzica preferată, suporta un temporizator de oprire, poate afișa versuri și este foarte “user friendly”. În plus, poate rula pe mai toate telefoanele, tabletele sau alte gadget-uri.

Ce îmi place la iHeartRadio?

  • nu există reclame audio
  • ușor de folosit
  • nu are nevoie de un cont de utilizator
  • poate fi folosit pe mai multe dispozitive diferite

Ce îmi place mai puțin la iHeartRadio?

  • conține totuși imagini de reclame
  • numărul de cântece peste care se poate da skip într-o zi este limitat

Ca orice aplicație care se respectă, iHeartRadio are și multe alte lucruri de menționat. Poți astfel să te loghezi cu contul de e-mail, Google sau Facebook sau poți utiliza aplicația liber de orice cont. Pot fi salvate ca „preferate” până la 6 stații dintre care primele 4 pot fi accesate direct din meniul principal, care este întotdeauna accesibil din orice ecran din aplicație. Posturile de radio personalizate pot fi construite prin alegerea unui cântec care iți place ca start sau a unui cuvânt cheie cum ar fi  „copii” sau „de condus” sau „jocuri video”, urmând ca aplicația să genereze contentul fix după preferința ta. Posturile personalizate pot fi apoi modificate pentru a include mai multe hit-uri de top de la artiștii pe care îi preferi, mai multă muzică nouă sau un mix din ambele variante. Aplicația salvează istoricul melodiilor pe care le-ai ascultat, istoric pe care îl poți vizualiza în secțiunea „istoric ascultare” a site-ului. Stațiile recomandate sunt afișate lângă stațiile la care ești deja abonat. Anumite melodii pot afișa versuri și date din biografia artistului pe care îl asculți. Podcast-urile pot fi căutate în funcție de subiect, cum ar fi „știri”, „sănătate”, „jocuri”, „sport” etc. Istoricul tău de ascultare poate fi publicat pe Facebook, dacă interconectezi contul tău cu iHeartRadio.

Ți-ai instalat iHeartRadio? Cum ți se pare?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.