A apărut aplicația cu care îți vei pune șeful la punct

Ești supărat/ă pe șeful tău? Consideri că meriți un salariu mai mare dar superiorul tău se face că nu te aude? Ei bine, cu această aplicație îi vei putea demonstra că tu ai dreptate, iar el nu va mai avea niciun argument de partea lui.

Păzea, șefule !

”Minunea” se numește Know Your Worth și este o creație a companiei Glassdoor. Cum funcționează? Păi foarte simplu. Introduci toate datele ce țin de job, cum ar fi denumirea postului, numele angajatorului, anii tăi de experiență studiile și venitul actual. În funcție de acești factori aplicația ia în calcul cerințele pieții pentru respectiva funcție, ce oferte există și va actualiza săptămânal valoarea pe care o ai în realitate. Așa că fiecare angajat va avea un grafic personalizat, care poate diferi, chiar dacă teoretic ocupă același post, depinde și de gradul de pregătire, sau de perioadă.

Nu se ține cont de factori precum bonusurile oferite angajaților, ci doar de salariul de bază. Și așa acest lucru îți va fi de ajutor, pentru că vei putea monitoriza des cam tot ce mișcă pe piața muncii și astfel vei putea afla dacă ”ai căutare”, ceea ce, să recunoaștem, te va ajuta foarte mult.

Așa că, pregătiți-vă de negocieri. Acum o să știi exact cât să ceri și cui pentru a obține cele mai bune condiții posibile. Baftă ! :)

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.