Ce urmează după Stranger Things 2?

Primul lucru pe care l-am făcut după ce am terminat de urmărit Stranger Things 2 a fost să aflu când va apărea următorul sezon pentru că mi-au rămas niște lucruri neclare.

Primul lucru pe care l-am făcut după ce am urmărit încă o dată Stranger Things 2 a fost să mă întreb „Eu ce fac acum?”. Răspunsul l-am găsit relativ repede, după ce mi-am dat seama că nu pusesem întrebarea corect: AC Origins, Fortnite PvE, South Park: The Fractured But Whole, Fortnite PvE, Destiny 2, Fortnite PvE...

Știu că am tot repetat Fortnite PvE, dar pentru un fan Tower Defense, care a jucat o droaie de titluri TD, această versiune a jocului Fortnite este ceea ce ar fi trebuit să fie numeroase titluri similare de pe piață.

Fortnite este un sand-box în care trebuie să supraviețuiești fie în fața hoardelor de monștri, fie în fața inamicilor umani. Jocul are două moduri distincte – unul gratuit (PvP) și celălalt cu bani (PvE). Pentru cei mai competitivi, versiunea player versus player se aseamănă cu PlayerUnknown Battlegrounds, adică este tot un Battle Royal. Personal, nu mă mai interesează să-mi flexez mușchii în fața altor jucători și să le arăt cine e mai bun într-o luptă 1v1, așa că rămân să mă delectez în modul player versus environment, distrugând zombi, fantome, uriași cu lasere în ochi (unde ești tu, Superman?) și alte monstruozități rotofeie, sau scormonind după resurse prin mansarde și cripte de-o sinistroșenie rară.

Ah, și nu te speria când ai să afli de pe site-ul dezvoltatorilor că Fortnite e în Early Access – acesta este un Early Access din altă dimensiune, de vreme ce jocul se mișcă extrem de fluent pe setări epice, nu are frame drops, nu am întâlnit nici măcar un singur bug în cele 68 de ore jucate... Și mai e setat să fie jucat cross-platform și să aibă cross-save (a existat deja o testare în acest sens)! Cu asta cred că am zis tot!

Dacă tot voi resimți la aceeași intensitate lipsa lui Stranger Things, scot de la naftalină lista cu joculețe horror-ish:

Stories Untold, un horror psihologic scurt, care cuprinde 4 povestioare care-ți dau fiori;

Oxenfree, care spune povestea unui grup de prieteni și aventura lor paranormală;

și Conarium, despre 4 oameni de știință și experimentele lor care duc dincolo de granițele realității imediate...

O să aștept însă reducerile de Crăciun că buzunarul meu e momentan în grevă după AC Origins, Destiny 2, South Park și Fortnite, cumpărate toate aproximativ în aceeași perioadă. Dar vreau să știu dacă este gata lista ta de cumpărături de sărbători sau mai ai ceva de adăugat? Îmi deschid un Beck’s până vii cu răspunsul :) 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.