Ce aduci pe perete: Bucureștiul sau Litoralul românesc?

Ușor previzibil răspunsul având în vedere că vine 1 Mai, nu? Nu te grăbi, știm că deja plănuiești weekend-ul în afara Bucureștiului, dar analizează mai întâi perspectiva grafică propusă. :)

Se dau două variante pentru un perete cu semnătură de designer român:

A. Bucureștiul

- transpus în plan vertical sau orizontal prin monumentele (unele uitate) și punctele sale strategice. Nu a fost omis traficul specific.

B. Litoralul românesc 

cu start din Delta Dunării, trecând prin Mamaia, Constanța, Mangalia, și stop în Vamă.

Pe care o alegi?

Îți spunem ce am face noi ca să scăpăm de dilemă: am lipi cele două stickere pe pereți diferiți în aceeași casă. Pentru senzația unui weekend break continuu. Acum ești în București, în 15 pași ai ajuns la mare. :) Cine a zis că ce visezi noaptea nu se poate întâmpla ziua? Ți-am spus cine semnează stickerele? Cai verzi pe pereți - q.e.d.

Cum tratezi un sticker?

Îl lipești pe perete sau pe ușă conform instrucțiunilor de pe cutie: nu e greu. Iar când te-ai plictisit de perspectivă, se dă jos ușor. Ne place că și în cazul Bucureștiului, și în cazul Litoralului, poți interveni și mixa traseul pe perete în funcție de zonele tale preferate. Iar un drum la mare te costă de-acum fix 245 lei. :)

 

Designerul din spatele Cai verzi pe pereți este Ana Bănică. Ana ne-a spus povestea călătoriilor pe care le-a ilustrat:

În București: "Traseul începe în zona Obor, de lângă monumentul abandonat între blocuri, Moara lui Assan, trece pe la Foişorul de foc, Piaţa Unirii, Universitate, Calea Victoriei, Piaţa Revoluţiei şi se încheie la Arcul de Triumf. Traficul e aşa cum îl ştiţi - aglomerat şi greoi. Însă Bucureştiul este un oraş fermecător, mai ales prin contrastele arhitecturale pe care am încercat să le surprind în această ilustraţie".

Pe Litoral: "Călătoria începe în Delta Dunării, trece printr-un sat specific ei şi continuă cu o scurtă oprire în Mamaia, la hotel Parc, şi una mai lungă, în Constanţa. Am încercat să ilustrez prin câteva dintre cele mai cunoscute monumente nu doar importanţa cultural-istorică a Constanţei, dar şi diversitatea arhitecturală a orașului: statuia lui Ovidiu, poetul roman exilat în portul Tomis, Moscheea Mare, Farul Genovez şi minunatul Cazino de pe faleză. Trecem apoi prin portul naval, continuăm cu salba de staţiuni - am ilustrat complexul hotelier Amfiteatru, din Olimp - şi ajungem în portul Mangalia, cu fermecătorul său far de pe dig. Ultima oprire este Vama Veche, unde campăm şi stăm sub umbrele înclinate de vânt."

Drum lin și perspective grafice să aveți! De-acum și indoor. :)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.