Care este pentru tine cel mai bun joc al anului?

Am început să număr zilele până când voi cânta din nou „Mâine anul se-nnoiește”. Odată cu ele, număr și zilele libere pe care le voi avea până la Revelion. Pentru că vreau să recuperez cât pot de mult din lunile de vară petrecute în șantier, acasă, fără PC, fără console, câteodată fără internet.

Așa că mi-am făcut temele și  am încropit o listă cu ce mi-a mai rămas să joc din anul în curs. În paralel am făcut o listă și pentru tine cu titlurile pe care ți le recomandăm chit că ești gamer convins sau doar casual gamer. Lista pentru tine, cu jocurile din 2018, nu e bătută în cuie – poți interveni oricând cu un comentariu la acest articol să ne spui care-s prioritățile tale. Până la urmă, gusturile nu se discută :)

Așadar, îți recomandăm să nu sari peste Marvel’s Spider-Man, un titlu exclusiv pentru PS4 și „cel mai bun joc cu supereroi de la seria Arkham încoace și cel mai serios concurent în cursa pentru Jocul Anului”, după cum scrie, în recenzia lui, Greuceanu

Urmează, nu neapărat în ordine, God of War (recenzie, în engleză), Detroit: Become Human (recenzie, în română) și Far Cry 5 (recenzie, în română).

Să adăugăm și câteva sugestii de jocuri care sunt anunțate să se lanseze în ultimele 3 luni ale lui 2018 (și care nu erau apărute la momentul scrierii acestui articol):

Call of Duty: Black Ops 4 (în care a fost introdus modul Battle Royale),

Assassin’s Creed Odyssey (al 21-lea titlu al celebrei serii creată de Ubisoft),

Reigns: Game of Thrones (care te provoacă să alegi familionul demn de a domina în Westeros),

Red Dead Redemption 2 (despre care se spune că va fi atât de bun încât ar putea câștiga titlul de Jocul Anului),

Fallout 76 (primul multiplayer online din serie, cu componentă de RPG și o poveste care se petrece într-o lume post-apocaliptică dintr-o realitate alternativă).

Call of Duty: Black Ops 4

Assassin’s Creed Odyssey

Reigns: Game of Thrones

Red Dead Redemption 2

Fallout 76

Indiferent ce jocuri alegi, cu siguranță se vor potrivi cu un Beck’s gustos, ca să-ți astâmperi astfel atât setea de gaming, cât și setea de distracție. Hai noroc și unlock the future!

Sursă foto: Greuceanu

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.