Bolizii de Formula 1 își încing motoarele pentru marele start în arena eSports

Ziua de 25 august va rămâne de referință în rândurile fanilor de Formula 1, căci aceasta este ziua în care va fi lansată ediția din 2017 a jocului video omonim, în lumea întreagă, pe PC, PS4 și Xbox One. Lansarea coincide cu intrarea F1 2017 în zona sporturilor electronice, în ceea ce multă lume așteaptă să devină cea mai spectaculoasă competiție de racing online din toate timpurile. Formula 1 eSports Series îi invită pe jucătorii din lumea-ntreagă într-o cursă crâncenă, din care va ieși un singur învingător.

Competițiile virtuale vor începe în septembrie, după cum au anunțat principalii pioni ai concursului, Formula 1, Codemasters (dezvoltatorul și publisherul jocului) și Gfinity (organizator de evenimente și competiții eSports).

Potrivit unui comunicat de presă, piloții virtuali vor avea parte de o competiție în trei pași – calificările (care vor avea loc în septembrie și unde se vor decide numele a 40 de piloți), semifinalele (care vor avea loc la Londra, în 10 și 11 octombrie și care vor selecta 20 de piloți excepționali) și marea finală (care se va desfășura în Abu Dhabi, în 24 și 25 noiembrie). Marele câștigător va fi „încoronat” la sfârșitul lui noiembrie, la finalul marelui Grand Prix de Formula 1.

Îți recomand să ai un Beck’s lângă tine când vei urmări rundele de calificare sau când te vei juca F1 2017. Profită de asta, pentru că e singurul loc în care poți să conduci și să bei bere în același timp  Și asigură-te că faci asta doar în mediul virtual!

 

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.