Assassin s Creed Origins ne prezintă căștile pentru faraoni

Ai case, mașini, cabană la munte și vilă la mare și nu mai știi ce să faci cu banii? Hai că te ajutăm noi cu o sugestie – 50.000 de euro pentru UNA bucată pereche de căști cu inserții din aur de 18 carate. E? Cum ți se pare?

Căștile Assassin’s Creed Origins au emblema ordinului asasinilor, confecționată din aur, și nu au fost fabricate decât 10 bucăți. Ar fi o investiție bună? Crezi că peste ani și ani, ți-ai amortiza investiția și ai obține profit de pe urma vânzării căștilor?

M-ai întrebat cumva de unde le poți cumpăra? Din Paris, evident, mai exact de la magazinul de bijuterii Tournaire. Când te mai duci cu doamna, în loc să-i iei o poșetuță de 50 de miare care oricum se va demoda într-o săptămână, nu mai bine îți iei tu ceva strălucitor de pus pe cap?

Dacă nu ai doamnă, atunci poți comanda căștile online. Prețul e același, dar cheltuielile tale totale vor fi ceva mai mici că nu mai e nevoie să plătești avionul pentru doi. 

Căștile sunt prezentate pe un bust din bronz, care îl înfățișează pe Bayek, protagonistul jocului Assassin s Creed Origins. Și bustul e de vânzare pentru „doar” 12.000 de euro, dar ce sunt 12.000 de euro pentru tine?

Acum că ți-ai făcut cumpărăturile, poți să-ți cumperi și jocul. Prețurile variază de la 60 de euro – ediția standard, la 160 de euro pentru ediția Dawn Collector. Păcat că nu vei pune mâna pe ediția Legendary Collector, care ar fi costat 800 de euro, dar s-a epuizat deja, în America de Nord fiind vândute toate cele 200 de exemplare puse „la bătaie”.

Deși încă n-a ieșit doza din aur Ediție de Colecție Beck’s, îți propun să deschizi un Beck's din colecția personală și să admiri „aurul” din pahar pe care n-ai fost nevoit să dai 500.000 de euro (hehe!).

 

 

 
Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.