Prince domină topurile din UK și US

Prince vs Beyonce

La mai bine de două săptămâni de la moartea lui Prince, albumele sale domină clar atât topul britanic de albume, cât și pe cel american.

Nu mai puțin de 14 albume ale artistului se află în Top 100 din Marea Britanie, cu "The Very Best Of" ajuns până pe locul 2. Cine este pe locul 1 în Regat? Așa cum era de așteptat: Beyonce, cu al său album surpriză "Lemonade" (despre care am povestit aici), este cea care l-a împiedicat pe Prince să ajungă până pe locul 1.

Dacă aruncăm azi un ochi peste Billboard 200 din US, "Lemonade" este de negăsit, în timp ce pe primele două locuri îl găsim pe Prince cu "The Very Best Of" și respectiv "Purple Rain Soundtrack". Și asta după ce Beyonce a reușit ceea ce n-a mai reușit nimeni în topul american și anume să debuteze direct pe locul 1 cu un al şaselea album. Totuși dispariția marelui Prince i-a facut pe americani să își întoarcă atenția către muzica sa, așa cum se întâmplă de altfel de fiecare dată când un mare artist pleacă dintre noi.

Recomandările săptămânii

Și pentru că venim după un weekend cu lansări de albume noi, printre recomandările noastre ar fi:

KING GIZZARD AND THE LIZARD WIZARD - Nonagon Infinity

DRAKE - Views

BRIAN ENO - The Ship

DRONE - Reversing Into The Future

La noi, fără îndoială, momentul săptămânii aparține celor de la Coma care revin cu muzică nouă și ne-au trimis în "Cel mai frumos loc de pe Pământ". Dacă nu i-ai prins în Vama de 1 Mai, la party-ul Beck's ON, o să-i mai poți vedea în live-uri săptămânile următoare. Tot ce trebuie să faci este să stai cu ochii pe noi să-ți spunem când și unde va mai apărea containerul Beck's cu Live Coma și muzică de la AutobazaRadio.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.