Recomandările săptămânii - New Albums/UK Top 40/Billboard 200

Pentru că este început de săptămână, am aruncat pentru tine un ochi pe ce albume noi s-au lansat, pe ce se mai întamplă în UK Top 40 și, de asemenea, în Billboard 200, topul albumelor din Statele Unite.

Recomandări de albume nou lansate pe 22 Aprilie 

  • Beyonce - Lemonade
  • A$AP Ferg - Always Strive and Prosper
  • Andy Scott - Too Many Voices
  • The New Mastersounds - The Nashville Session

Noul album al lui Beyonce

Fără discuție, lansarea săptămânii îi aparține lui Beyonce, care vine cu un album așteptat de toata lumea, album care anunța, încă de la primele preview-uri de acum câteva săptămâni, colaborări interesante.

Albumul ne-o arată pe Beyonce în variantă mult mai matură, cu o linie melodică ce bate în raw gospel, blues/rock și evident R&B și vine la pachet cu o împachetare video realizată împreună cu HBO. Și, pentru că toate aceste sunete să vină pe albumul ei direct de la sursă, spunem doar că printre colaborările despre care vorbeam se numără Jack White și Kendrick Lamar.

Disponibil spre vânzare, pentru început doar pe serviciul de streaming Tidal, albumul va apărea cu siguranță și pe celelalte portaluri de streaming online și de asemenea în variantă fizică.

Topurile de albume din Marea Britanie și Statele Unite

Vorbind despre muzica nouă, o să aruncăm un ochi și în topurile de albume din Marea Britanie și Statele Unite. Astfel, în UK Top 40, primul loc este ocupat de albumul lansat pe 15 aprilie de PJ Harvey "The Hope Six Demolition Project" care intră direct pe locul 1, urmat pe locul 2 de Adele, cea care pare că nu vrea să mai părăsească topul și se află în top 3 de 22 de săptămâni cu al ei "25".

Peste ocean, în 0726.366.970, pe primele două locuri sunt două albume lansate și ele pe 15 aprilie. Astfel, The Lumineers intră direct pe locul 1 cu al lor "Cleopatra", în timp ce locul 2 este adjudecat de baieții de la Deftones cu "Gore".

Așadar muzica nouă a pus stăpânire pe topurile din UK și US cu promisiuni frumoase pentru vara 2016.

Dacă încă n-ai ascultat cele trei albume (PJ Harvey, The Lumineers și Deftones), noi zicem că e momentul să-ți pui căștile ;)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.