Topurile din UK și US. Apple Music Chart

UK Top 40 - Radiohead coboară în top 

După o săptămână dominată în UK de lansarea noului album Radiohead - "A Moon Shaped Pool" - lucrurile par că revin la starea inițială. Astfel, Drake se întoarce pe prima poziție cu al său album "Views" iar Beyonce revine și ea pe locul doi cu "Lemonade".

Unde sunt băieții de la Radiohead? Pe locul patru, devansați de către Kygo (locul trei), DJ-ul și producătorul norvegian de muzică electronică, cu albumul său cel nou numit "Cloud Nine".

Cine e Kygo?

Lansat pe 13 Mai, "Cloud Nine" aduce o mulțime de colaborări cu nume importante ca Tom Odell, RHODES, Kodaline, John Legend sau Angus & Julia Stone. Vrei să îl auzi pe Kygo?

Aici găsești tot albumul cel nou care sună ca o plimbare printre stiluri muzicale și voci diverse. Cu un sound numit "tropical house", Kygo pare fi perfect pentru vara pe care o așteptăm cu toții.

 

Billboard 200 US - Modern Country pe val

Billboard 200 din Statele Unite seamănă foarte bine săptămâna asta cu UK Top 40, cu Drake - "Views" pe prima poziție și Beyonce - "Lemonade" pe locul doi. Cu un oarecare delay, Radiohead ajung și ei pe locul trei în America, dovadă că nu sunt zei doar la ei acasă. Fără surprize, așadar, săptămâna asta în Statele Unite.

Ce zice topul Apple?           

Aruncând un ochi și în Apple Music Chart îi găsim pe Radiohead pe prima poziție în topul de vânzări de albume, cu Cole Swindell și Keith Urban pe locurile doi și trei, ambii "new entry" și în Billboard 200 pe locurile șase și respectiv patru. Cine sunt cei doi și de ce sunt asa de sus în topuri, deși recunoaștem că nici noi n-am prea auzit de ei? Ei bine sunt doi oameni de muzică din zona "modern country music", apreciată și vândută evident doar în State. Noi rămânem cu Radiohead și, de ce nu, cu Kygo :) Mai apropiați de noi și geografic și muzical.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.