Ziua 2 de Electric Castle - high tempo și vibe-uri combinate.

După două zile de EC, cu Vița de Vie și aniversarea lor de 20 de ani și Sigur Ros cu o prezența magică pe Main Stage, Ziua 2 iți aduce o combinație de vibe-uri indie, elecro și dubstep, cu Enter Shikari, Paul Kalkbrenner și Rusko la scena mare și Argatu' la Boiler Stage.

Britanicii de la Enter Shikari au patru albume scoase, dintre care două au intrat direct în top 10 în UK chart, cu ultimul "The Mindsweep" scos în ianuarie 2015. Apăruți în 1999, baieții de la Enter Shikari sunt una dintre cele mai importante trupe de post-harcore fiind desemenea considerați printre pionierii a ceea ce se numește electronicore. După ce Skrillex (pe care îl vei putea vedea la EC) a impus oficial dubstep-ul în mainstream, băieții de la Enter Shikari au beneficiat de recunoașterea întregii lumi muzicale pentru ceea ce ei au promovat de la bun început, un mix de post harcore cu elemente dubstep care sună cam ca în video-ul din header.

Seara se încheie la Main Stage cu Rusko, un englez veritabil, un DJ absolvent al Leeds College of Music, lansat în lumea mare a muzicii după ce a apărut la seria de evenimente "Sub Dub" din Leeds. Trei albume a lansat oficial Rusko, cu alte zeci de colaborări și remixuri care poartă semnatura sa sau a casei lui de producție.

Programul zilei începe la 7 dimineața la Booha Mansion acolo unde, așa cum te-ai obișnuit, poți dansa cam toată ziua.

Pentru ziua doi, mergând de la o scenă la alta, eu aș recomanda cam așa:

17.00 Are You Anywhere la Boiler Stage

18.00 De Staat la Main Stage - cu un show interactiv care te va porni pentru toată seara

19.00 Sheeba la Roots Stage

21.05 Enter Shikari la Main Stage care te duc până undeva după ora 22.30 așa cât să ai timp să fugi la altă scenă

22.35 Argatu' la Boiler Stage pentru că și noi îi avem pe ai nostri musai de văzut, apoi înapoi la Main Stage

23.00 Paul Kalkbrenner și Rusko te duc până după ora 2.00 după care ai aproape toate scenele deschise până spre dimineață.

Dacă încă nu ți-ai luat bilet la EC găsești la intrarea în festival. Noi am ajuns deja și e minunat, așa cum este în fiecare an la Bonțida :)

Sursa foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.