Watch Dogs 2, cinci luni până la lansare

Ubisoft Montreal a confirmat, printr-un stream live, că Watch Dogs va avea o continuare, care urmează să fie lansată în 15 noiembrie pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

TRAILER WATCH DOGS 2

Cine este Marcus Holloway?

Spre deosebire de primul titlu, a cărui acţiune se desfăşoară în Chicago, Watch Dogs 2 va avea loc în San Francisco, unde protagonistul Marcus Holloway încearcă să rezolve nişte lucruri prin hacking, oferind jucătorului libertatea de a face propriile alegeri.

Marcus este un tânăr de culoare din Oakland, acuzat pe nedrept de o crimă pe care nu a comis-o, motiv pentru care încearcă să-şi facă singur dreptate. Ca membru al unui grup de hackeri (DedSec, din primul Watch Dogs), Marcus poate sparge orice sistem, inclusiv cel al maşinilor pe care le poate conduce apoi nestingherit prin oraş – iar acest aspect al şofatului a fost vădit îmbunătăţit, potrivit dezvoltatorilor.

VIDEO MARCUS INTRODUCTION 

Comparativ cu primul joc, „Watch Dogs 2 se dovedește diferit. Povestea lui Aiden Pearce era una despre răzbunare antisocială, în timp ce Marcus Holloway se alătură organizației de hackeri DeadSec pentru a testa noțiunile de securitate și libertate din San Francisco”, scrie IGN.

Aşa că vom avea parte de o serie de îmbunătăţiri, de parkours, de şofat, de fentat inamicii şi de manipulat mediul, ba chiar poţi termina jocul doar prin hacking, doar stealth, doar prin acţiune pură sau, dacă eşti mai pacifist, poţi să nu omori pe nimeni...

Watch Dogs 2 poate fi precomandat încă de pe acum, la preţul de 60 de euro.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.