Portal a luat drumul simulatoarelor

Dacă încă nu i-ai cumpărat cadou de Crăciun pentru că nu știi sigur dacă ce ai găsit tu îi va plăcea sau nu, îți sugerăm să încerci marea cu degetul și să-i iei un joc care e o combinație dintre clasicul Portal și simulatorul Bridge Constructor.

Jocul - numit nu foarte inspirat (sau poate e un twist?) Bridge Constructor Portal - nu este făcut de Valve, așa cum probabil ai fi crezut, dar păstrează aceleași efecte sonore și aceleași nume de laboratoare ca în Portalul original. 

Jocul, care nu este Portal 3 (sic!), ci un spin-off și un standalone, va apărea în 20 decembrie și va costa 10 euro versiunea de Windows, MacOS și Linux, respectiv 5 euro - versiunile de iOS și Android. Versiunile pentru Nintendo Switch, PlayStation®4 și Xbox One urmează să ajungă la noi anul viitor.

Bridge Constructor Portal este un single-player în care vei întâlni din nou vocea inconfundabilă și replicile pasiv-agresive ale lui GLaDOS, în timp ce vei încerca să treci cu un camion peste toate hopurile din laboratoarele Aperture Science, pe poduri, rampe și alte construcții pe care va trebui să ți le ridici singur, fără să sfidezi legile fizicii, ca să nu dai rateu. Ai la dispoziție 60 de camere de testare și mai multe gadgeturi, dintre care portaluri, mecanisme cu geluri de propulsie sau repulsie, dar și enervantele turete vorbărețe ori bazinele cu acid și barierele cu laser. Sună teribil, dar nu cred că-i așa de greu. Nouă ni se pare cadoul perfect și pentru ea, și pentru el, și pentru tine. Vrei să-l încercăm împreună? Jucăm amândoi și apoi te aștept aici să-l discutăm! Uhm, ce zici?

Uite, chiar acum pun pe lista de cumpărături un bax mic de Beck’s ca să am ce face în pauzele de gândire și proiectare a podurilor :)

Ah, da, înainte să închei, îți las aici două mostre de voce ale inteligenței artificiale GLaDOS, interpretate într-o manieră extrem de convingătoare de cântăreața de operă și actrița de voce Ellen McLain:

The cake bridge is a lie!

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.