Vezi ce minunății au fost anunțate la evenimentul Google

Nu mai era niciun un secret că Google urma să lanseze două noi smartphone-uri, pe numele lor Pixel și Pixel XL. Acestea însă impresionează prin specificațiile lor.

Uitați de Iphone și Samsung

Smartphone-ul de la Google nu vine cu un design inovator, se poate spune că seamănă destul de mult cu Iphone, dar în schimb performanțele lui au lăsat multă lume cu gura căscată. Pixel vine cu un procesor Qualcom Snapdragon 821, 4 GB  RAM, 32 și 128 GB memorie internă display AMOLED și ANDROID Nougat 7.1.

Dar ce impresionează însă cu adevărat este calitatea celor două camere foto (12 megapixeli pe spate și 8 în față). ”Este cea mai bună cameră creată vreodată pe un smartphone” se laudă Google și primele teste nu par să îi contrazică. Există un stabilizator optic, un mod Smartburst ce îți permite să faci mai multe poze în viteză pe care le unește, fără lag, dar și posibilitatea de a filma în 4K la 30 fps. Iar vestea cea mare de abia acum vine: nu mai trebuie să stai să tot ștergi sau să copiezi poze sau clipuri video pentru a face loc pentru altele noi. Cu Google Photos vei putea salva un numar nelimitat de fotografii, așa că ai liber la selfie-uri. :)

Adio Siri, ai fost o prietenă bună

Nu putem să uităm nici de Google Assistant, programul în care compania americană își pune mari speranțe. Noul asistent virtual e programat să învețe din fiecare experiență să se familiarizeze cu mediul în care trăiești și să îți ușureze viața. Vrei să mergi la un restaurant? Nimic mai simplu, întrebi și realitatea virtuală îți va prezenta  serie de opțiuni din zonă, bazate pe gusturile tale. Mergi des la restaurant italienesc? Ei bine, asta îți va prezenta noul tău prieten. Nu știi unde e benzinăria ? Te rezolvă Google Assistant. Mai că începi să te gândești la Matrix nu? :)

Dacă vrei să descoperi tot ce are de oferit Pixel, poți să dai deja comandă pe site-ul. Pentru 650 sau 769 de dolari, te poți bucura de acest smartphone de ultimă generație.

Ce mai are Google în joben?

Pentru fanii realității virtuale, Google a prezentat Daydream View. Alcătuită dintr-un material special, ce se găsește și la haine, noul gadget se poate conecta wireless la telefon, e mult mai user friendly și asigură niște experiențe de neuitat. Pe care le vei putea păstra pentru că dispozitivul se poate conecta la aplicația de poze.

Nu uităm nici de noul Chromecast Ultra, cu suport pentru 4K, HDR, Dolby Vision și suport ethernet. Mai spunem și că este de 1,8 ori mai rapid și sigur te-am convins.

Tu ce zici ? Ce noutate de la Google îți place mai tare? Ești încântat de Pixel? Crezi că se va bate de la egal la egal cu Iphone 7 și viitorul Samsung Galaxy?

Surse foto: 1, 2, 3, 4, 5.
 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.