TomorrowLand – Ziua 3: cum au trăit câștigătorii Beck’s experiența de festival?

Oana Tache și Bogdan Nicolai, alături de Neinițiații TomorrowLand, au trăit 3 zile de poveste, pline de muzică, prieteni noi, experiențe interesante. Au fost o gașcă de oameni cu chef de distracție care n-au ratat niciun moment pentru a-și face niște amintiri faine la TomorrowLand Belgia.

Iată cum s-au distrat Neinițiații TomorrowLand la cea mai tare experiență de festival:

Oana Tache ne povestește cine sunt și cum s-au distrat câștigătorii Beck’s

Adică oamenii ăia faini care au avut curaj să se bage în concursurile de pe platforma becks.ro și au avut inspirația și norocul să câștige experiența completă la TomorrowLand 2016. 

Adevărații eroi de la TomorrowLand sunt câștigătorii Beck’s!

Știu că ăsta e jurnalul meu de bord la TomorrowLand, dar azi nu mai e despre mine, dj, atmosferă, Boom, efecte și decibeli. Azi e despre ei, cei 7 magnifici – câștigătorii Beck's Romania care au gustat Elixir Of Life la TomorrowLand, in Belgia.

Sincer, am avut emoții. Să pleci în țări străine,  la festivaluri de muzică electronică cu oameni pe care nu i-ai mai văzut niciodată... Extrem! Și mai mișto e că nici că ne puteam nimeri mai bine. În afară de cei 3 câștigători desemnați de Bogdan și mine pe net, în aeroport am aflat că mai avem 4 însoțitori (câștigătorii tragerii la sorți din SHOP).  Ne-am văzut la plecări, ne-am plăcut, ne-am înțeles tot timpul si am avut grija unii de alții de parcă eram gașcă de ani de zile.

Și pentru că știți deja cât de impresionată am fost eu de TomorrowLand, hai să vă fac cunoștința cu ei și să vedem cum s-a văzut nebunia din Boom, Belgia, prin ochii lor.

Andrei, 27 ani.

E genul care tace și face - nu consumă energie aiurea, dar și când se distrează...

"E o nebunie! Ești impresionat de diversitate culturală. Toata lumea râde, vorbește cu toata lumea...Toata lumea face ce vrea și se distrează non-stop. Ai tot ce vrei la TomorrowLand!"

Andrei, 22 ani.

A fost plecat în State cu work & travel și e înnebunit să experimenteze orice. Foarte săritor, dar și agitat - a avut grijă ca toată gașca să se simtă bine.

"E o experiență incredibilă de viată pe care o recomand tuturor. Cel mai mult mi-a plăcut la main stage, e ceva vis! Îmi va rămâne în cap Tiesto și party-ul de deschidere de la The Gathering. S-au întâmplat multe de-atunci, dar mi-a plăcut senzația de miercuri noapte."

Alex, 31 ani.

A câștigat la tragerea la sorți și sorții l-au dus până în Boom. 2 zile a umblat de nebun pe la toate scenele să-i semneze toți dj-ii steagul național. :)

"Sunt fan TomorrowLand după aceste 3 zile. Încă nu-mi vine să cred unde-am ajuns. Am realizat abia sâmbătă unde sunt. E incredibil ce se întâmplă aici... De necrezut! Ai impresia că visezi."

Ioan, 20 ani.

S-a distrat tare până în ultima zi când și-a pierdut telefonul... Și evident, nu telefonul în sine a fost problema, ci faptul că a pierdut pozele și filmulețele de la TML 2016. Dar, a compensat faptul că a făcut schimb de steaguri (ca la fotbal) cu o gașcă din Noua Zeelanda cu care s-a împrietenit în campusul din DreamVille. :)

"Armin van Buuren 4 life! Mie asta mi-a plăcut cel mai mult ca show. Iar oamenii... Aici e impresionant că toată lumea împarte cu toata lumea tot: sharing is caring nu mai e doar o expresie. Toți suntem o mare familie! People of tomorrow!"

Anca, 21 ani.

E verișoara lui Ioan și a ajuns la TomorrowLand pentru că Ionică a avut norocul de a câștiga un bilet dublu la tragerea la sorți. Împreună au format duo-ul nedespărțit Verii Very sau Ioneii. :))

"Am răgușit! Jur, am țipat într-una! Decorul foarte tare! Peste tot! Toate scenele arată impecabil. Vreau să rămân aici. Putem să oprim timpul în loc?"

Tudor, 23 ani.

Artistul grupului ne-a ținut numai într-o glumă. N-ai zice că un masterand la UNATC e fan techno și se-nghesuie în fata la Vitalic sau Dave Clarke, dar el a făcut asta la The Arch Stage, trei seri la rând.

"Sunetul, luminile, artificiile, muzica...Totul e poveste. Totul are poveste! Vreau și la anul! Ați auzit? Mai vreau!!!"

Ecaterina, 21 ani.

Viitoarea PR s-a ales cu o poreclă care spune tot. După TomorrowLand a devenit ”EcaterinCa”. :))) E mare fană Solomun.

"Se spune că viața e un cadou, însă ce am trăit aici e cel mai frumos și mai incitant moment al vieții mele! Decorurile și giganții muzicii electronice au fost de top, dar energia și vibe-ul pozitiv pentru următoarea perioadă le-am luat de la Solomun și Adam Beyer. Și vă spun cu mare greutate asta, pentru că m-a lăsat vocea!"

Toți am share-uit cea mai tare experiență ON cu Beck's!

Cu toții am dormit la cort, am mâncat împreună, am râs, am dansat, cântat, țipat, ne-am trezit la ore nebune să prindem avioane... Băi, mă bucur ca v-am cunoscut! Știu ca am mai zis-o, dar o mai zic o dată: SUNTEȚI MIȘTO RĂU și BINE DE TOT, în același timp! La anul mergem iar, da?! :)

Bogdan Nicolai simte că e încă la afterparty și vrea musai să reproducă atmosfera TomorrowLand la el în curte

Afterparty pentru totdeauna

Acasă, România.

Scriu de pe mobil, de la o cafenea din Victoriei. În căști am ultimul album deadmau5, la mână am brățara TomorrowLand, la gât o amuletă de la magazinul oficial. Sunt aici, dar, de fapt, am rămas acolo. Un continuu afterparty se poarta în mintea, urechile și sufletul meu.

De când m-am întors, tot comand CD-uri cu artiștii de care am aflat în Belgia, mă uit la aftermovie-urile oficiale sau la filmările uploadate de fani, share-uiesc poze cu Oana și cu norocoșii câștigători Beck's și am o stare de bine, de dans, de vară.

M-am gândit să bifez și câteva festivaluri și concerte de pe la noi, doar ca să păstrez cât mai mult această atmosferă de festival. Deși e greu, chiar imposibil, să retrăiești în altă parte atmosfera TomorrowLand.

TomorrowLand la mine în curte

Organizatorii au anunțat că putem pleca cu ce ne dorim, iar unul dintre câștigători a luat cu el cortul din Dreamville. Îi voi propune să îl montăm la mine în curte, într-un weekend. Am și un steag mare. Invit la mine echipa cu care am făcut video-urile, pe oamenii frumoși de la Beck’s, pe Oana, pe câștigători, dăm play la toate CD-urile comandate și prelungim cât de mult putem starea de acolo.

Ținem cu dinții de distracție. Nu vrem să se mai termine!

Sperăm că ți-a plăcut povestea TomorrowLand în care te-am băgat cu toate articolele, postările, pozele și filmele pe care le-am publicat pe platforma BECK’S ON!

Până la ediția viitoare, stay ON!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.