Câștigă 3 zile de distracție la festivalul TomorrowLand din Belgia. Ne ocupăm noi de tot!

7

Later edit: Avem câștigătorii!

Concursul s-a încheiat.

Ei doi sunt oamenii faini și norocoși care au ieșit câștigători în tragerea la sorți: Șteopoaie Ioan Adrian si Hidan Petre Alexandru

Bei Beck's, bagi codul de sub capac și, automat, intri în tragerea la sorți pentru 3 zile de distracție la festivalul TomorrowLand

Mai scurt de atât nu o puteam spune.

Acum s-o luăm și un pic mai detaliat, ca să înțelegi exact ce treabă faină îți punem în față. Căci, crede-ne pe cuvânt: așa experiență de festival mai greu găsești. Și unde mai pui și că poți s-o câștigi fără mare efort?

1. Ce câștigi?

Un pachet complet de 2 persoane, pentru tine și cine mai vrei tu, care include:

  • 2 abonamente de 3 zile la festivalul de muzică TomorrowLand (22-24 iulie 2016)
  • 2 locuri în avionul Beck’s TomorrowLand (Budapesta - Belgia)
  • Cazare în cort Spectacular Tent, în zona de camping DreamVille a festivalului
  • Bani de buzunar (300 euro/persoană) ca să fim siguri că ai cu ce să te distrezi

TomorrowLand este, fără discuție, cel mai tare festival de muzică electronică. Se întâmplă în Belgia, la 32 de kilometri de Brussels, și timp de 3 zile se pune în scenă și pe scenă o poveste fascinantă a muzicii. Trebuie să vezi ca să ne crezi! 

Ediția din 2016 se numește "The Elixir of Life" și marchează al 11-lea an de când mii de tineri din toate colțurile lumii se adună în orașul Dreamville, unul dintre cele mai fascinante camping-uri de festival. 

Line up 2016:

  • Armin van Buuren
  • David Guetta
  • Tiesto
  • Steve Aoki
  • Martin Garrix
  • Lost Frequencies

... și zeci de alte nume, pe 6 scene impresionante. Lineup-ul complet îl poți vedea pe site-ul oficial TomorrowLand.

2. Cum câștigi?

Cu capace de bere. Really, nu e glumă. Chiar câștigi cu capacele de bere Beck's.

Păi uite cum: tu bei bere Beck's, te uiți sub capac să vezi codul, intri pe www.becks.ro/shop și bagi codul (vezi că trebuie să-ți faci cont și să păstrezi capacul) și intri, automat, în tragerea la sorți pentru a câștiga experiența la TomorrowLand. 

Dacă bei mai multă bere și ai mai multe coduri, le bagi pe toate pe www.becks.ro/shop și ai mai multe șanse de câștig la tragerea la sorți. Fair enough, nu?

Ai un cod? Bagă codul 

Nu te uita lung la coduri. Transformă-le în bilete și accesorii de festival în SHOP! 

Dacă bagi mai multe coduri pe site, nu doar că ai mai multe șanse la tragerea asta la sorți pentru experiența TomorrowLand, dar le și poți folosi pe post de puncte (1 cod = 1 punct) cu care să-ți cumperi ce vrei tu din noul SHOP. 

Avem pe stoc de toate: bilete la Electric Castle, SummerWell și DelaHoya, tricouri de festival, corturi și pelerine, borsete și selfie stick-uri. Aruncă un ochi în vitrina SHOP-ului ca să-ți faci o idee ce poți să cumperi cu codurile de sub capacele Beck's. 

Curios? Vezi SHOP-ul

Bine de ținut minte:

  • Nu contează că-ți cumperi produse cu punctele obținute din coduri, ele tot se pun la calcul pentru șansele de câștig în tragerea la sorți pentru TomorrowLand. Deci, fă-ți de cap în SHOP!
  • Poți participa automat la tragerea la sorți cu toate codurile pe care le introduci pe site până la data de 11.07.2016. Deci, fii pe fază când și cum le bagi (să păstrezi și capacele cu coduri, just in case).

Alte detalii importante despre concursul TomorrowLand și modul în care funcționează SHOP-ul pe bază de coduri, poți citi în Regulamentul oficial.

De încheiere... Cum s-a văzut TomorrowLand la ediția din 2015. 

Acest articol are 7 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Gheorghe Cim
Este la inaltime Berea Becks servesti o bere buna nr 1 si mai mergi si la spctacol ,te intinesti cu fnii andrenalina ,muzica buna distractie pe masura.
Beck's ON
Te salutăm de aici, de la înălțimea distracției!
Eduard Daniel
Dar-ar bunul Dumnezeu sa câștigam și sã ajungem acolo că ne vom distra cu Beck's ca niciodata !
Beck's ON
Așa să fie, Eduard! :D
Mihaela Betcan
Un concurs de nota maxima. Bravo Beck's! Ne vedem la festival!
Mara Pecheanu
Merge bine dupa bac
Patrik Hanko
Wohoo, cred că e cel mai bun festival posibil. Cred că TomorrowLand + Beck's e combinația perfectă! Numai bine :-)
Marcu Gheorghe
Bek,s e berea mea favorita,remediu contra arsitei,buna pentru potolirea setei! In ultimii ani am castigat numeroase premii prin participarea la concursurile organizate de firma,in baza codurilor de sub capac! O cumperi odata,castigi de doua ori!
Rad Sorin
Am castigat premii si ar fi super sa castig si 2 invitati la TomorrowLand!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.