Te întrebi ce mai face Eminem?

Ei bine, rapper-ul din Detroit tocmai a anunțat pe Twitter că pregătește un nou album. Și a făcut-o cu o poveste vorbită despre problemele actuale în Statele Unite, o poveste pe care o poți auzi aici:

O producție pe care nu o putem considera ca fiind traditională hip-hop, cu un sound minimalist și o importantă tentă socială. “Campaign Speech” este un manifest al artistului care anunță un nou material probabil pentru anul viitor. Ar fi un follow up al precedentului “The Marshall Mathers LP2” din 2013, album care a ajuns pe locul 1 în Billboard 200 din Statele Unite.

Și dacă tot am amintit de Billboard 200 hai să aruncăm un ochi la clasamentul din această săptămână:

Trei albume “new entry” pe primele trei locuri, cu Green Day și noul lor album “Revolution Radio” pe primul loc. Punk’s Not Dead am putea spune și uite că americanii înca îi iubesc se pare pe cei care le aduceau în 2004 unul dintre cele mai frumoase albume din deceniul trecut “American Idiot”, album mai actual azi ca niciodată. Despre Norah Jones și noul ei material am scris aici săptămâna trecută și vă îndemnam să luați albumul spre ascultare, iar One Republic debutează pe locul 3 pentru că și mainstream-ul își are locul său.

Și credeai că numai americanii îi iubesc pe Green Day? Ei bine, nu. Și în Marea Britanie albumul lor a debutat pe primul loc, cu alte două debuturi în top 3, altele decât cele din State, respectiv Barry Gibb și Alter Bridge pe locurile 2 și 3. Dacă de la Barry Gibb prindem un aer ce ne duce cu gândul la povestea lui legendară cu Bee Gees, îți las aici spre ascultare un sound de rock classic de la Alter Bridge care pare că i-a fermecat pe britanici:

Cum ți se pare că sună? Aaa, și să nu uiți, mâine se pun în vânzare biletele la concertul Depeche Mode de anul viitor de la Cluj! Vom povesti aici mai pe larg despre turneul lor.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.