Super Meat Boy, disponibil şi pe Wii U

Un joc de referință

Unul dintre titlurile cele mai frustrante din toate timpurile, care mie mi-a dat foooarte mari bătăi de cap, va putea fi jucat şi pe Wii U. Este vorba despre Super Meat Boy, un joc de referinţă pentru gameri şi pentru industria gamingului în general. 

Din 12 mai

Super Meat Boy ajunge, aşadar, pe Wii U începând cu 12 mai, şi va fi un titlu portat, nu refăcut de la zero, potrivit dezvoltatorilor. Pentru cine nu ştie încă, Super Meat Boy este un platformer extrem de greu, care îţi testează perseverenţa, voinţa şi cam toate aptitudinile pe care le deţii.

 

Carne & iubire

Partea amuzantă e că, după cum ţi-ai dat probabil seama, eşti o bucată de carne crudă, aflată în căutarea iubitei, o ciudată ca şi tine. Prietena ta este răpită de un fetus diabolic care trăieşte într-un borcan şi poartă mereu un smoching... Ca s-o scapi din „mâinile” necuratului, ai de parcurs niveluri ameţitoare, în care sadicul şi sângerosul joacă ţonţoroiul în faţa ta aproape în fiecare cadru. 

Îl vei omorî pe Meat Boy în mii de feluri, dar asta probabil că nu te va împiedica să duci la capăt nivelul început. Ţine-te bine, la 300 de asemenea niveluri în single-player, probabil că nu vei mai avea linişte nişte ani de-acum încolo...

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.