S-a terminat cu spoilerele primite lunea pe Facebook!

În fiecare zi de luni, prietenii mei ştiu că nu mă pot găsi pe Facebook. Dispar într-o misiune secretă – aceea de a mă feri de spoilere în singura zi a săptămânii când toată lumea vrea să fie prima care postează acel detaliu picant care s-a petrecut în ultimul episod din Game of Thrones.

Spoilerele sunt un big issue nu doar pentru mine, cred că şi tu simţi la fel, nu?

O aplicaţie folositoare

De la Jon Snow încoace – a cărui trecere în nefiinţă m-a prins cu garda joasă pe Facebook-, nu a mai reuşit să mă păcălească nimeni. Şi o veste recentă mi-a înseninat zilele – pe Chrome a fost introdusă o extensie, denumită Game of Spoils, care poate bloca, postate pe reţelele de socializare, mesajele şi articolele de presă care cuprind cuvinte-cheie legate de universul Game of Thrones.

Game of Spoils „detectează şi marchează toate mesajele pe Facebook sau Reddit, mesajele pe Twitter sau articolele din Google News, care menţionează Game of Thrones sau alţi termeni din universul GoT, cum ar fi Winterfell sau Targaryen”.

Cum funcţionează?

Tot ce trebuie să faci este să deschizi Chrome-ul, sa accesezi acest link şi să instalezi extensia Game of Spoils: Game of Thrones Spoiler Blocker. Partea bună e că, după instalarea extensiei, care durează cât ai zice “ou”, poţi să o personalizezi după bunul plac. De exemplu, poţi să introduci propriile tale cuvinte-cheie, iar eu am ales de data aceasta „valar morghulis”, dragons, Arya şi Ramsay. Ai grijă însă ce cuvinte foloseşti, dacă sunt prea simple sau prea uzuale, s-ar putea să te trezeşti lunea cu tot Facebookul înnegrit.

Uneori mai dă cu virgulă, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, dar per ansamblu aplicaţia nu lasă de dorit.

Spoiler: Kit Harington va apărea în Call of Duty

A, şi dacă eşti fan Call of Duty, scoate din şirul de cuvinte-cheie numele lui Jon Snow/ Kit Harington pentru că, potrivit Mashable, actorul care-l joacă pe cel mai râvnit „strigoi” readus la viaţă prin magie neagră în GoT ar putea apărea într-un titlu CoD. Kit a fost surprins în timp ce intra într-o instalaţie specială folosită pe platourile de filmare la motion capture şi ăsta poate fi un semn că un nou proiect se află la orizont...

Este chemat Kit la datorie în Call of Duty?

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.