S-a lansat ”cel mai bun Iphone de până acum”. Așa să fie oare?

După luni de zile de zvonuri și informații, Iphone 7 s-a lansat în sfârșit. ”Nu va fi revoluție, ci evoluție” a fost mesajul pe care cei de la Apple l-au tot enunțat când venea vorba despre noul flagship al companiei. Să vedem câteva dintre îmbunătățirile aduse noului Iphone.

- deja nu mai era niciun secret, Iphone7 vine fără jack-ul audio. De acum sunetul va fi redat prin intermediul unei mufe Lightning sau cu ajutorul Bluetooth. Ca un bonus, poți să îți iei și o pereche de căști inteligente Apple EarPods. Acestea se pot conecta simultan la Iphone și la Smartwatch și beneficiază de primul chip wireless produs de compania americană.


- de acum nu mai trebuie să îți fie frică să faci un selfie în piscină sau în mare. Iphone7 și Iphone7 Plus vor fi rezistente la apă. Dacă te tentează să faci o scufundare rapidă, în timp ce vorbești la telefon, ca să te lauzi în fața amicilor, nimic nu te mai oprește. :)

-Iphone7 și Iphone7 Plus vin cu camere foto îmbunătățite. Vorbim de stabilizare optică și camera principală, de 12 MP, va fi cu 60 la sută mai rapidă. Iphone7 Plus are sistem dual-camera, una wide și una tele, iar profunzimea va fi una deosebită. De acum să vezi poze spectaculoase pe Facebook ori Instagram. :)



- Procesorul este quad-core Apple A10 Fusion. Consumul de energie este mai mic, iar viteza a crescut cu 40 la sută față de A9. Și GPU-ul este cu 50% mai rapid

- Fetelor, veți avea 5 culori din care să alegeți. Să fie negru, auriu, rose gold ?? Decizii, decizii. :)
- Gata cu versiunea de 16GB. Adio și rămâi cu bine. Cei de la Apple s-au jucat puțin cu nervii utilizatorilor și au glumit pe seama asta, dar Iphone7 vine doar cu versiuni de 32GB, 128GB și 256 GB. Prețul nu se modifică, modelul de bază pleacă de la 650 de dolari, în timp ce Iphone7 Plus costă de la 750 de dolari în sus.

- Livrările încep pe 16 septembrie, deși România va trebui să mai aștepte o săptămână.

Cam astea sunt principalele îmbunătățiri anunțate de Apple. Ce zici, se ridică noul Iphone la nivelul așteptărilor?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.