Punch Club a primit o reducere de 80% pe mobile

Avem o reducere, ce facem cu ea?

Punch Club, un simulator de box lansat în ianuarie pe iOS şi Android, se află la o reducere substanţială, până luni, 9 mai. Astfel, el costă pe iOS 0,99 dolari, iar pe Android4,66 lei.

Jocul se găseşte şi pe Steam, însă reducerea de 80% nu se aplică şi în cazul acestei platforme.

Ce este Punch Club?

Este un exerciţiu al voinţei, în care va trebui să propulsezi un luptător al străzii pe marile scene de box. Antrenamente, trudă, diferite stiluri de luptă, tehnici de atac şi de apărare – le faci pe toate ca la carte dacă vrei să-ţi atingi scopurile.

Punch Club este un fighter management sim cu elemente de RPG. Este, de asemenea, un omagiu adus anilor ‘80, cu elemente de design din acele vremuri şi cu o serie de referinţe retro.

Jocul are o poveste tristă, în care tu, luptătorul, va trebui să afli cine ţi-a omorât tatăl. Dar informaţia e scumpă şi te costă zile întregi de antrenament şi lupte cu diverşi inamici. Trebuie să ajungi să deţii un rang în Punch Club pentru a afla adevărul din spatele acelei crime odioase. 

Jocul a primit recent şi un DLC, intitulat The Dark Fist, precum şi posibilitatea de a stoca salvările pe cloud şi de a le juca de pe oricare alt dispozitiv.

Cel mai surprinzător amănunt legat de acest titlu nu este numai acela că dezvoltatorul, Lazy Bear Games, a lansat Punch Club după un pariu pus pe Twitch Play cu fanii genului, dar şi faptul că acest joc a generat peste două milioane de dolari din vânzări, în perioada ianuarie-februarie. Iar site-urile de profil din lumea-ntreagă i-au acordat calificative foarte bune şi note de 9 şi 10 cu duiumul. Iar asta spune multe.

Ce zici, te tentează să intri şi tu în Punch Club? 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.