Procrastinează încet sau procrastinează cu stil

Ceasuri care te mai scapă de teroarea trecerii timpului

Ia sa vă vedem: ce-a vrut să spună autorul cu “procrastinează”? (mâinile jos de pe tastatură & dexonline!) Răspunsul întârzie… exact ce transmit și ceasurile semnate de Valerio Ciampicacigli :)

Time is Relative

Mood Clocks sunt cele mai cool ceasuri pentru întârziați. Sau pentru a le domoli prea-punctualilor elanul moralizator – Time is Relative! Chiar așa, voi de care parte a baricadei sunteți? Noi recunoaștem că murmurăm destul de des… I’m fucking late.

Doar un designer cu sânge latin le putea “scrie”, alegând 3 motto-uri cu câte 12 litere - I’ll do it later, I’m fucking lateTake your time - și unul cu 14, pentru a sublinia cât de relativ e, de fapt, timpul - Time is Relative. Hai să mai schimbăm perspectiva lui Time is money. Nu că n-ar fi, dar viața e presărată cu multe întârzieri funny. Unele predestinate (și nu doar procrastinate).

Take your Time

Cum vă spuneam, ceasurile sunt Made in Italy și ar trebui să vă întâmpine în sala de meeting de la birou. Sunt din acrilic, plexiglas și aluminiu, au diametrul de 40 de centimetri, dar pot fi comandate și personalizat. Prețul unui ceas în stare să destindă cel mai încrâncenat deadline este de 79 de euro. Au fost lansate chiar luna trecută și le găsești la Paula Design Studio.

I’ll do it later

În încheiere, dragi procrastinatori, vă mai spunem și Time flies. În caz că v-au furat ceasurile lui Valerio și acest articol. Între noi fie vorba, mai puteți întârzia un pic pe aici.

 
 

Sursă poze: Matteo Cavalieri, prin Paula Design Studio 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.