Problemele unui student în primul an de facultate

Cine a spus că studenția e numai lapte și miere acela nu a fost student, măi nene! Hop, a venit și rima! Well, cred că te-ai prins despre ce urmează să iti vorbesc, right? Fiind un proaspăt student, probabil ai crezut că perioada în care ai fost in ''focurile bacului'' a fost cea mai grea perioadă a vieții tale, iar acum totul o sa fie floare la ureche. 

Cum aşa? Simplu! Îţi imaginezi că vei merge seară de seară la party-urile alea din filmele ‘’americane’’, o să fii în același timp un student de nota zece și o să ai cariera de vis, dar nu te grăbești să faci vreun efort...că știi vorba aia... o dată ești student! Am dreptate? Stai chill, cu toții am trecut prin asta, deci e ceva normal. Însă, câteodată, așteptările nu corespund cu realitatea. O să vezi că, la un moment dat, petrecerile seară de seară o să-ți mănânce energia și nu o să mai poți să fii prezent în zorii zilei la seminar (de curs nici nu mai vorbim), snooze-ul de dimineață o să devină un coșmar și o să te lovești din ce în ce mai des de întrebarea  ''ce o să faci după ce termini facultatea?''  (întrebarea asta e ca aia pe care ți-o pun toate rudele: ‘‘Și, ce o să te faci când o să fii mare?’’).

Well, don't worry, sunt eu aici ca să te ajut pe tine, studentule, să-ți deblochezi experiența: Studenția. Cum? Easy! Dă-le un play video-urilor de mai jos! Enjoy! Dacă eşti viitor sau actual student şi te regaseşti în video-urile de mai jos sau vrei să ne împărtăşeşti vreo experienţă, povesteşte-ne într-un comment pe Beck’s On.

P.s. Nu uita să dai un SHARE si un LIKE pe Facebook, ca să vadă şi colegii tai! Cheers!

1. Student parties

2. Trezitul de dimineață

3. Viata dupa facultate

 

 

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.