Muzica bună cu lemn de esență tare se ține

Două device-uri de ascultat muzică create de designeri români

Muzica sună mai funky din device-uri realizate din lemn de designeri români! Și, dacă nu ne crezi pe cuvânt, convinge-te singur încercând căștile cu design urban cool și amplificatorul retro-șic, de băgat în buzunar și plecat în lume.

Meze Headphones

Designerii de la Meze Headphones, din Baia Mare, au creat un produs de calitate pentru a asculta muzica ta de suflet și au folosit lemnul pentru a absorbi vibrațiile.

Căștile 99 Classics au un design inedit, sunt realizate din lemn de nuc sau arțar și o piele ecologică, ce vine din Correa de Sud, foarte asemănătoare calitativ celei naturale și au toate elementele componente înșurubate, pentru a-ți fi ușor să înlocuiești orice piesă cu probleme.

Nu ți le recomandăm însă pentru gaming sau muzică electronică, dar până la urmă, cu așa design fin pe urechi sau în jurul gâtului, recunoscut și la IFA Berlin (târg internațional de inovație, tehnologie și media), merită să ieși în lume, nu să stai priponit în fața calculatorului. Vezi mai multe detalii și modele aici.

Amplio

În curând (o săptâmână-două maximum) nu va mai trebui să te stresezi cu cabluri, baterii, bluetooth sau prize de fiecare dată când vrei să asculți muzică în casă, la picnic, pe plajă sau pe balconul unui prieten. Amplio este independent de orice sursă de energie, mic, simpatic și va putea fi găsit chiar aici. Mai simplu de folosit și cu un design mai stylish de atât nici că puteau veni românii Vlad Butucariu și Irina Shapiro, inventatorii acestui amplificator minunte din lemn de bambus, pe care l-am descoperit la Romanian Design Week în stadiul de prototip.

Interiorul Amplio este în formă de con, așa că amplifică undele sonore și adaugă efectul stereo, încât tu trebuie doar să poziționezi telefonul și să apeși butonul play. Is it magic? Nu chiar, e imaginație, perseverența și know how.

Surse foto:1 și 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.