Apple va folosi tehnologia Lightning pentru căști

Multe surprize ne așteaptă în toamnă, când se va lansa viitorul Iphone, iar una dintre ele va fi utilizarea tehnologiei Lightning pentru a-ți conecta căștile. Dacă te întrebi ce mare schimbare reprezintă asta, te anunțăm noi, e importantă ! :)

Surprize, surprize....

De ce alege Apple Lightning? Simplu, în acest mod căștile se transformă în adevărate gadgeturi, capabile de mult mai multe chestii cool, fără a fi legate de baterii.
Căștile vor putea să ia energie direct de la telefon, iar acest lucru poate deschide mai multe posibilități de design, de introducerea de tehnologie nouă. În plus vor fi mult mai eficiente în a bloca zgomotul, pentru că se pot introduce mai multe filtre în locul bateriei.

Să tot mergi la sală

Nu e așa că e plăcut să mergi la sală după o zi grea să elimini energie? Ei bine de acum nu vei mai sta cu căștile la urechi doar să asculți muzică în timpul exerciților. Noile aplicații care se dezvoltă deja, compatibile cu tehnologia Lightning, te vor ajuta să măsori ritmul inimii, de exemplu, cu ajutorul unui filtru infraroșu. Și nu numai. Una din mize este realitatea virtuală, iar Apple deja se pare că lucrează la acest aspect. Atunci căștile vor putea încorpora senzori care să detecteze mișcarea capului și asta va ajuta imens.
Sunt multe posibilități, iar căștile nu vor mai fi doar simple ustensile de ascultat muzică sau de vorbit la microfon. Iar jack-ul de 3,5 va rămâne doar pentru nostalgici. Tu în ce categorie intri ? :)

 

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.