Kit-ul must have al oricărei minivacanțe

Știm că oriunde ai pleca vara asta, te vei despărți cu greu de design, așa că azi punem sub reflector două idei salvatoare pentru zilele însorite din parc sau de la Mogoșoaia, poate. În plus, dacă le combini, obții cel mai cool set de picnic, invidiat de toată lumea.

Paharele Pointer

Sunt ingenioase, surprinzătoare și mai ales... stabile. Da, cele două pahare de vin au picior din oțel inoxidabil, care se înfige în pământ, iarbă sau nisip. Astfel, vei da o notă de eleganță și bonton oricărei ieșiri în aer liber. Setul de pahare poartă semnătura designerului Ramona Enache și se livrează deja în 22 de țări de pe 5 continente, căci li s-a dus vorba peste mări și țări.

Știm, sunt pahare de vin, dar dacă ai răbdare să torni bere încetișor și fără spumă, îți pot fi la fel de folositoare. :)

Pătura de picnic PACMAT

E ușoară ca un fulg, impermeabilă, se împachetează compact și nu captează mirosuri. Cu pattern-uri în nuanțe vii și combinații jucăușe, PACMAT are între 60 și 140 cm lungime și vine în trei modele la alegere: patch, solo și family.

Pentru că suprafața e din microfibră de poliester, iar baza e din nylon rezistent la apă, producătorii britanici se mândresc că ar fi una dintre cele mai durabile și mai ușor de transportat pături de picnic din lume. Așadar, ești pregătit să cobori la firul ierbii? PACMAT este cu siguranță! ;)

Care îți face cu ochiul?

Setul de pahare Pointer costă 30 de euro și poate fi comandat direct de pe site-ul tothepointer.com. Pătura impermeabilă PACMAT se găsește de cumpărat pe site-ul rubbastuff.com, la prețuri ce variază între 17 și 39 de lire sterline, în funcție de model, dimensiuni, accesorii.

Noi n-am rezista tentației și le-am combina pe ambele, cât de curând!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.