Înfruntă-l iarna asta pe Predator în Wildlands

Cum crezi că e să te lupți cu forțele de gherilă prin junglă sau pe coamele prăpăstiilor și brusc să-ți sară în față, de nicăieri, un extraterestru umanoid, inteligent, cu branhii ultrasensibile și manipulând arme futuriste? De cine fugi mai întâi?

Ai recunoscut personajul? Ubisoft a lansat un update la Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, aducându-l în joc pe nimeni altul decât temutul Predator, namila care a făcut ravagii în multe filme, romane, cărți de benzi desenate și jocuri. S-a zis cu filajul prin junglă și cu operațiunile stealth împotriva capilor cartelurilor de droguri de prin Bolivia!

Predator e subiectul unui eveniment special, la care ai acces doar până la începutul lunii viitoare. Chiar dacă joci singur sau alături de 3 prieteni, extraterestrul va fi acolo, așteptându-te! Dacă vei reuși să-l dobori, vei primi obiecte exclusive, cum ar fi o mască tematică. De asemenea, Ubisoft a introdus în shopul jocului 15 iteme noi, inclusiv arme, care pot fi personalizate și care sunt inspirate din prestația Predatorului din filmul original. Și tot din filmul original a fost inspirată și noua clasă de soldat care a fost introdusă în PvP, cu ocazia acestui DLC gratuit.

Am un Beck’s în mână. Ține-mi berea că mă duc să mă bat cu Predatorul. Tu cât de Schwarzenegger ai de gând să fii?

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.