Iepurii îşi fac loc în Realitatea Virtuală

După un mic dejun copios, ca să aibă spor la strigat şi bucurat în propriul lor stil, celebrii „Ieburi” (Rabbids) de la Ubisoft s-au decis: următoarea oprire în sufletele oamenilor se va întâmpla în această frumoasă primăvară.

Virtual Rabbids: The Big Plan este cel mai nou titlu anunţat de Ubisoft, fiind dezvoltat de studiourile companiei din Montpellier (Franţa) şi Bucureşti. Este prima experienţă consistentă de Realitate Virtuală în care se implică Ieburii simpatici şi gălăgioşi, dar nu este prima dată când ei ajung celebri pentru încurcăturile pe care le provoacă.

 

În Virtual Rabbids: The Big Plan, Ieburii s-au găsit ei să fure o parolă ultra-megasecretă de la o instalaţie nucleară şi, ca şi când asta n-ar fi fost îndeajuns, au mai şi bramburit-o de nu s-a văzut. Aici intri tu în acţiune, răspunzând imediat la apelul unei agenţii guvernamentale care te trimite prin lume să recuperezi fragmentele amestecate ale parolei.

Jocul se lansează în această primăvară pe Daydream, platforma Google pentru VR. Dacă eşti nerăbdător să afli detalii noi înainte să ţi le aducem noi la cunoştinţă, poţi să accesezi pagina de Facebook a Ieburilor. :)

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.