Iată câteva motive pentru care viitorul Iphone va ”sparge” concurența

Chiar dacă Iphone 7 nu a rupt gura târgului, nu trebuie să disperi. Există șanse mari ca la anul Apple să scoată cel mai tare smartphone de până acum. De ce? Păi fiindcă se fac 10 ani de la apariția primului Iphone și de aceea ne așteaptă câteva surprize.

Viitorul vine de la anu’

Principala știre ar fi că Apple vrea să renunțe la modelul S, tocmai pentru a trece direct la viitoarea generație de smartphone. Iphone8 (sau 10 după unele zvonuri) va marca o modificare radicală și nu doar un upgrade. O noutate, așteptată îndelung de fani o reprezintă displayul, care va ocupa întreaga parte din față, fără margini. Mai mult, ecranul va fi unul AMOLED și va arăta mult mai bine iar butonul de Home va fi încorporat în display, deci invizibil. Partea din spate va fi din sticlă, cu cadru de aluminiu, ce îi va da un aspect metalic, foarte cool.

O altă îmbunătățire majoră o reprezintă faptul că viitorul Iphone se va putea încărca prin wireless. Știm deja că Apple lucrează la acest concept, pe care l-a și patentat.

Iphone la puterea a treia

Știm că Iphone vine în două variante, clasic și Plus. Ei bine, viitorul Iphone va avea un model ”high-end”, cu display de 5,8 inchi, mai mare decât ecranul versiunii Plus. Iar în loc de aluminiu marginea va fi din oțel, lucru rar întâlnit la un smartphone.

Nu știm dacă toate aceste elemente se vor regăsi în viitoarea generație de Iphone. Încă suntem la stadiul de zvonuri și informații culese de peste tot. Dar un lucru e clar, Apple ne pregătește ceva spectaculos la anul.

Tu ce zici? Ce îmbunătățiri ai vrea să vezi la viitorul Iphone? E vreun feature pe care îl aștepți?

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.