Gențile din piele care nu intră la apă toamna

Și nici toamna viitoare pe vreme asta, și nici toamna de peste doi ani… Pe scurt, dacă vrei o geantă care să te țină o viață, să o vezi îmbătrânind frumos alături de tine, ia-ți una din piele naturală, bine lucrată. Știm 3 branduri locale care te vor prinde, fiecare cu personalitatea lui.

Gabriel Geller: geometria formelor simple

Ce  ne place la Gabriel Geller este felul în care inoveză forma celor mai simple genți: de la huse pentru tabletă & gadget-uri, ce vin cu bretea; la tuburi din piele pentru cei mai creativi, care au de prezentat planșe, schițe; până la genți urbane de mici dimensiuni al căror mâner ia forma degetelor, tocmai ca să poată fi mânuite cu ușurință. Totul se realizează la comandă și trece prin mâinile lui.

BD Design– gențile călătoare

Probabil cele mai cunoscute genți create de Bogdan Deliu (fondatorul BD Design) sunt cele cu bicicleta. Știm pe cineva care postează câte o poză din fiecare călătorie pe care o face doar cu “geanta cu bicicletă”. Toate modelele lui sunt impecabil finisate, culorile rezistă și, din nou, vorbim din experiența posesorului.

Atribut: piele și lemn

“Cârligul” de design marca Atribut este că introduce o ramă de lemn, super sculpturală, genților și plicurilor din piele. Le încadrează cool, le dă o prestanță aparte, jucată frumos de cele două texturi.

Suntem curioși cu care dintre genți vă vedeți la braț prin oraș. ;)

Sursă fotografii: prin Gabriel Geller, BD Design, Atribut

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.